Vloerlamp Nora Brons - Sensordimmer

€1.339,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 41.982.34
Chique design LED vloerlamp van Knapstein. Deze prachtige vloerlamp Nora is met veel zorg en passie samengesteld. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duitse kwaliteit leverancier.

Afmetingen

160 x 5.5 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 8580Lm
Wattage 2 x 36W
Kleurtemperatuur licht 2200 - 3000K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde sensordimmer
Materiaal Geborsteld staal
Kleur Brons
Afmeting 160 x 5.5 cm
Chique design LED vloerlamp van Knapstein. Deze prachtige vloerlamp Nora is met veel zorg en passie samengesteld. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duitse kwaliteit leverancier. Knapstein is een traditioneel familiebedrijf en werken voor het perfecte samenspel van traditie en innovaite, voor de harmonie van oud en nieuw. Dit is terug te vinden in alle ontwerpen van Knapstein. Alle producten en onderdelen worden met de hand vervaagdigd en met uiterste precisie samengevoegd. Knapstein lampen vallen onder het echte vakmanschap met de modernste technologie en tijdloze designs in perfectie harmonie. 

Deze vloerlamp heeft een prachtige bronzen kleur. De lamp is 160 cm hoog en 1.9 cm bij 5.5 cm breed en is op de as draaibaar en kantelbaar.

De 2 LED lichtbronnen van 36 Watt en zijn instelbaar vna 2200 tot en met 3000 kelvin en een gezamenlijke lichtopbrengst van 2578 Lumen.

De lamp is voorzien van een memory sensordimmer voor traploos dimmen en handmatig aan- en uitschakelen. Een eenvoudig handgebaar volstaat om de lamp te bedienen.

De geïntegreerde geheugenfunctie onthoudt de laatst ingestelde helderheid bij opnieuw aanzetten. Als de lamp uit staat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de sensor. Door een veegbeweging te maken een aantal centimeter boven de sensor is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen.