Lampenwinkel Cruquius

   

In onze ruim opgezette vestiging Van den Heuvel Verlichting Cruquius, laten we u graag kennis maken met de verlichting. Met ruim 98 jaar aan ervaring kunt u er zeker van zijn dat u van ons een goed en deskundig advies ontvangt. In onze showroom in Cruquius vindt u ruim 1000 m² aan de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van verlichting. Met een zeer uitgebreide collectie aan verschillende stijlen. Daarnaast staan we bekend als één van de meest unieke verlichting speciaalzaken van ons land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in onze winkel op de Boulevard Cruquius waarin wij u graag adviseren en helpen bij de zoektocht naar de perfecte lamp. We voorzien u graag van een lichtadvies op maat. Neem hiervoor gerust contact op met onze winkel om een afspraak te maken.

Onze collectie bestaat uit diverse soorten, maten en kleuren lampen. Van hanglampen, vloerlampen, spots tot een groot assortiment aan lichtbronnen. Deze zijn natuurlijk in verschillende uitvoeringen, kleuren, samenstellingen, stijl  en trends te verkrijgen. Tevens laten wij u graag kennismaken met de nieuwste smart verlichtingssystemen.

Om ons te onderscheiden in onze showrooms zijn we altijd op zoek naar iets nieuws, unieks maar wel wat perfect bij ons past. Daarom zijn we een prettige samenwerking aangegaan met Stout verlichting en ModerneKunst uit Leiden. Meer over deze samenwerking vindt u hier.

      

Openingstijden

 
Maandag 11:30 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 17:30 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur
   
Feestdagen 2024  
1e Paasdag Gesloten
2e Paasdag 12:00 - 17:00 uur
Koningsdag 12:00 - 17:00 uur
Hemelvaartsdag 12:00 - 17:00 uur
1e Pinksterdag Gesloten
2e Pinksterdag 12:00 - 17:00 uur
Kerstavond 9:30 - 17:00 uur
1e Kerstdag Gesloten
2e Kerstdag 12:00 - 17:00 uur
Oudejaarsdag 9:30 - 17:00 uur
Nieuwjaarsdag 2025 Gesloten

 

 

Adres

Van den Heuvel Verlichting Cruquius
Cruquiusplein 18-22
2142 EV Cruquius (Gemeente Haarlemmermeer)
 
Telefoonnummer: +31 (0)23-2049696
 
Gratis parkeren

 

Team Cruquius

Naast de overzichtelijk opgestelde showroom en de prachtige collecties aan verlichting laten we u ook graag kennis maken met ons deskundige en vooral enthousiaste team. Zij zorgen keer op keer weer dat onze showroom er schitterend uitziet en de lampen perfect tot hun recht komen. Daarnaast staan zij met veel plezier voor u klaar met hun expertise en kennis over onze artikelen. Ze zorgen voor de beste service van aankoop tot aflevering van uw bestelling. Ook voor een lichtadvies op maat kunnen ze u uitstekend helpen. Neem hiervoor gerust contact op met onze winkel om een afspraak in te plannen.

     

Routebeschrijving

Vanuit Haarlem/Heemstede
Volg de N201 (Dreef) richting Hoofddorp. Neem nadat u de brug over de ringvaart gepasseerd bent de 2e afslag richting Zwaanshoek / Woonboulevard (Spieringweg). Volg na ca. 300 m de weg met de bocht mee. U bevindt zich nu op de Spaarnweg en na enkele honderden meters ziet je Boulevard Cruquius liggen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vanaf de A4, vanuit Hoofddorp
Neem afslag Hoofddorp. Volg de N201 richting Hoofddorp. Neem voorbij Hoofddorp de afslag Zwaanshoek / Woonboulevard (linksaf). Blijf de doorgaande weg volgen (na ca. 300 m buigt de weg bij de stoplichten rechtsaf). U bevindt zich nu op de Spaarneweg en na enkele honderden meters ziet u Boulevard Cruquius liggen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer
Vanaf NS station Hoofddorp, neemt u lijnbus 340 richting Haarlem. Doordeweeks vertrekt hier iedere 7 minuten een bus, in het weekend is dit om het kwartier. U stapt uit bij halte Cruquiusbrug. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen. 

Vanaf NS station Haarlem, neemt u lijnbus 340 richting Uithoorn. Doordeweeks vertrekt hier iedere 7 minuten een bus, in het weekend is dit om het kwartier. U stapt uit bij halte Cruquiusbrug. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen.

Boulevard Cruquius - Home, Garden, Sports & Lifestyle

Ook op Boulevard Cruquius ontbreekt Van den Heuvel Verlichting niet. Vlakbij de Bollenstreek en dus goed te combineren met een bezoekje aan bijvoorbeeld de Keukenhof of een van de uitgebreide winkelgebieden in het centrum van Hoofddorp of Haarlem.

In het gevarieerde aanbod van winkels op het gebied van wonen, lifestyle en tuin, is een prachtige verlichtingsspecialist natuurlijk onmisbaar. Trek er eens een middagje voor uit en kom naar Boulevard Cruquius, gelegen in de Haarlemmermeer, tussen Hoofddorp en Heemstede. Je vindt hier werkelijk alles voor in en om het huis. Bovendien organiseren de winkels gezamenlijk regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud. Dus de kinderen hoef je niet thuis te laten!

En ben je na het uitgebreide shoppen moe en voldaan? Duik dan een van de vele horecagelegenheden in en laat je lekker culinair verwennen!

Combineer een bezoek aan onze lampenwinkel Van den Heuvel Verlichting Cruquius met een dagje shoppen in Hoofddorp. Het bruisende centrum van Hoofddorp met een leuke weekmarkt en uitgebreid winkelgebied bevindt zich op ongeveer 10 minuten rijden. Liever combineren met een bezoekje aan de natuur? Ook hier kunt u van genieten in Hoofddorp. Ga heerlijk wandelen in het Haarlemmermeerse Bos wat op 5 minuten afstand van onze lampen winkel te vinden is. Ook voor de kinderen is er de Kinderboerderij De Boerenzwaluw in Hoofddorp. Genoeg keuze om te combineren met een bezoekje aan Van den Heuvel Verlichting Cruquius.