Bekijk hier ons uitgebreide assortiment

Bekijk het assortiment

Aanbevolen producten

Buitenverlichting

Tover je tuin, balkon of patio om tot een sfeervolle oase van rust. Doormiddel van het toevoegen van buitenverlichting creëert u een knusse en gezellige sfeer buiten en om uw huis. Buitenverlichting is niet alleen sfeervol maar zorgt ook voor een zekere veiligheid. Met de juiste buitenverlichting kunt u ongenodigde gasten (inbrekers) afschrikken.

Soorten buitenverlichting

Natuurlijk is buitenverlichting er in diverse stijlen, soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit wandlampen, sokkels of staande lampen, spots en schijnwerpers, lightstrips en prikspots. Buitenverlichting beschikt ook over diverse extra opties. Zoals een bewegingssensor of een lichtsensor. Hierbij zal de verlichting inschakelen wanneer de zon ondergaat en weer uit gaan als de zon opkomt. Dit alles valt onder de traditionele buitenverlichting.

Smart buitenverlichting

Vrij nieuw is de smart buitenverlichting van Philips Hue. Dit biedt vele mogelijkheden qua aansturing, instellingen en kleuren. Deze kunt u namelijk bedienen met een app, afstandsbediening of bewegingssensor. Daarnaast kunt u schema's instellen en kiezen voor verschillende wittinten of miljoenen kleuren.

Bekijk alle smart buitenverlichting.