Onze Winkels

Call & Collect of winkel op afspraak!

 

Beste klant,

Onze winkels zijn weer open voor afhalen en winkelen op afspraak.

Call & Collect

Heeft u een mooie lamp gezien en wilt u deze graag afhalen bij een van onze winkels? Neem dan telefonisch contact op met de winkel naar keuze voor de mogelijkheden. Onze collega's denken graag met u mee. Onze winkels zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Meer informatie over onze winkels en contactgegevens kunt u onderaan deze pagina vinden.

Winkel op afspraak

Vanaf 3 maart is het weer mogelijk onze winkel te bezoeken. Echter moet dit wel op afspraak. Wilt u graag in een van onze winkels langskomen? Neem dan telefonisch of per mail contact op met de desbetreffende winkel. Zij zullen met u een afspraak inplannen. De contactgegevens van onze winkels vindt u onderaan deze pagina.

Voorwaarden afhalen/winkelen op afspraak

Voor zowel het afhalen als winkelen op afspraak gelden de volgende voorwaarden:

- Doe vooraf (minimaal 4 uur van te voren) een bestelling/afspraak telefonisch of via de mail bij een winkel.

- U ontvangt een bevestiging met alle praktische informatie en het tijdslot

- Afhalen en langskomen kan alleen in het afgesproken tijdslot.

- U komt alleen naar de winkel, als u klachtenvrij bent.

- U betaalt thuis vooraf of contactloos in/bij de winkel.

- Daarbij blijven natuurlijk ook alle andere basisregels gelden zoals de 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en geen groepsvorming.

Online

Ook is het nog steeds mogelijk online, in onze webshop, uw favoriete lampen te bestellen. Onze medewerkers, leveranciers en bezorgpartners werken er hard aan om alle bestellingen de aankomende tijd door te laten lopen en tijdig te bezorgen. Vanwege de drukte kan dit langer gaan duren dan u gewend bent.

De veiligheid van onze medewerkers en klanten staat altijd voorop. Alleen samen krijgen we Corona onder controle. We hopen iedereen, medewerkers en klanten, snel weer in goede gezondheid in onze winkels te mogen zien.

Team Van den Heuvel Verlichting