De Nieuwste Lampen Collecties!

Met de intrede van de herfst presenteren wij trots de nieuwste aanwinsten in onze lampencollecties. We hebben zorgvuldig de meest trendy en stijlvolle, maar tevens duurzame lampen geselecteerd, speciaal voor jouw huis. Ontdek de warmte en sfeer die onze nieuwste, milieuvriendelijke collecties kunnen toevoegen aan jouw interieur

EGLO Collectie

EGLO is een merk dat zich heeft gericht op de lancering van hun nieuwste collectie. Met deze collectie spelen ze opnieuw in op de trends in de verlichtingswereld. Hieronder worden twee prachtige voorbeelden uit de nieuwe collectie gepresenteerd.

 

Hanglamp Terque

De nieuwe Terque-serie bestaat uit twee prachtige hanglampen die zorgen voor een luxe uitstraling in uw kamer. U kunt de hanglampen herkennen aan de lampen die op verschillende lengtes in een cirkelvorm naar beneden hangen, wat een zeer decoratieve uitstraling geeft in de kamer. De langste lamp heeft een lengte van 150 cm, gemeten vanaf de aansluiting tot het einde van de lamp. Met een warme kleurtemperatuur van 3000 Kelvin creëert de lamp aangename en gezellige verlichting.

Lees uitgebreide omschrijving

 

 

Hanglamp Terque
 
Estanterios Vloerlamp

 

 

Estanterios Vloerlamp

De vloerlamp Estanterios is een opvallende verschijning met een uniek ontwerp in de nieuwe collectie van Estanterios. De lamp is samengesteld uit vijf LED-lampen, wat zorgt voor een bijzondere en decoratieve uitstraling. De langste lamp van deze vloerlamp heeft een lengte van 160 centimeter. De kleuren van de lamp variëren tussen zwart, goud en bruin. Bovendien is de lamp handig bedienbaar met een touch functie, hiermee kan de lamp gemakkelijk gedimd worden.

Lees uitgebreide omschrijving

Bekijk het volledige assortiment van EGLO hier. 

 

Paul Neuhaus Collectie

Ook Paul Neuhaus heeft zich opnieuw onderscheiden met zijn nieuwe duurzame collecties. Paul Neuhaus heeft de trend van duurzaamheid omarmd en heeft verlichtingselementen met zeer natuurlijke materialen toegevoegd aan de collectie. Deze hebben wij direct opgenomen in onze eigen collectie en willen we graag aan u presenteren. Hieronder worden twee producten uit de nieuwe collectie van Paul Neuhaus gepresenteerd.

 

Hanglamp Green Tribu

De hanglamp Tribu uit de Green collectie is een echte blikvanger dankzij haar bijzondere mix van materialen. De duurzaamheidstrend wordt slim toegepast door middel van een houten stronk als frame te gebruiken. Aan de stronk hangen vier grijze/taupekleurige stoffen kappen die zorgen voor een verblindingsvrije en zachte lichtverdeling. De hanglamp heeft een breedte van 82,5 centimeter en een verstelbare hoogte van 60 cm tot een maximumhoogte van 120 cm.

Lees uitgebreide omschrijving

 

 

Hanglamp Green Tribu

 
Plafondlamp Green Ritus

 

 

Plafondlamp Green Ritus

Ook de plafondlamp Green Ritus is een mooie toevoeging van de duurzame collectie van Paul Neuhaus. Met deze plafondlamp laten ze de natuurlijke lichtervaring creëren, doormiddel van echt IJslands mos in de lamp te gebruiken. Alle componenten van de lamp zijn 100% klimaatneutraal. Geniet niet alleen van het natuurlijke licht en de gezondheidsvoordelen, maar ook van de gemoedsrust van het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame producten.

Lees uitgebreide omschrijving

Bekijk het volledige assortiment van Neuhaus hier. 

 

Think Paper Collectie

Het nieuwste merk dat aan ons assortiment is toegevoegd, is Think Paper. Het bedrijf is ecologisch verantwoord, produceert 100% recyclebare producten, is handgemaakt in Nederland en heeft een maatschappelijke verantwoordelijkheid. De exclusieve producten van Think Paper zijn geïnspireerd door een passie voor design en ongebruikelijke duurzame materialen. Hieronder worden enkele producten getoond om u een indruk te geven van de nieuwe collecties van Think Paper. laat je inspireren door hun stijl!

 

Hanglamp Baggy 3-lichts

De speciaal voor Van den Heuvel Verlichting samengestelde Baggy hanglamp van Think Paper is een perfecte toevoeging aan het assortiment. De hanglamp heeft een vigoureus ontwerp met een eigenzinnige aard. De lamp is gemaakt van speciaal hoogwaardig materiaal, waarmee de lamp milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en vakkundig samengesteld.

Lees uitgebreide omschrijving

 

 

Hanglamp Baggy 3-lichts

 
Hanglamp Skinny

 

 

Hanglamp Skinny

De hanglamp Skinny heeft een opvallend langwerpig design dat een echte eyecatcher vormt in elke moderne ruimte. De unieke spiraalvormige kappen creëren een contrasterend effect, wat resulteert in een open en gesloten structuur met variatie tussen licht en donker. De hanglamp heeft een diameter van 10 cm en een maximale lengte van 150 centimeter.

Lees uitgebreide omschrijving

Tip! De kappen van Think Paper kunnen zelf ook samengesteld worden. Met meerdere lampen van Think Paper krijg je één mooi geheel.

Bekijk het volledige assortiment van Think Paper hier of bezoek de winkel in Eindhoven voor een goede sfeer impressie.

 

Ervaar de nieuwe Collecties

Ontdek de nieuwste verlichtingstrends en verfris je interieur! Bekijk nu ons volledige assortiment van EGLO, Paul Neuhaus, en Think Paper. Laat je inspireren door de stijlvolle designs en duurzame keuzes. Kijk hier voor meer nieuwe producten in ons assortiment.

U kunt deze nieuwe collecties bekijken op onze website, maar voor een complete ervaring nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan een van onze winkels.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter