De uitverkoop is begonnen

Bij Van den Heuvel Verlichting is het weer zover: de grote uitverkoop van lampen is van start gegaan! Deze langverwachte gebeurtenis trekt jaarlijks vele enthousiaste klanten aan, en dit jaar belooft het niet anders te zijn. Met een breed scala aan lampen van hoogwaardige kwaliteit, biedt Van den Heuvel Verlichting een uitgelezen kans om je huis te verfraaien tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Op dit moment zijn veel winkelmodellen van Masterlight, Ztahl, Highlight en Trio Leuchten in de uitverkoop. U bent van harte welkom in één van onze winkels. Ook online kun je je slag slaan. Kijk snel op onze uitverkooppagina voor een mooie goedkope lamp. Hieronder een aantal armaturen van Highlight die in de uitverkoop zijn.

 

Plafondlamp Cambio  

Van € 145 voor € 69  

kobe.           

 

Nikkel hanglamp Kobe

Van € 699 voor € 449

Black sun

Plafondlamp Black Sun

Van € 219 voor € 119

De uitverkoop van lampen bij Van den Heuvel Verlichting is een waar paradijs voor liefhebbers van verlichting. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle hanglamp voor boven de eettafel, een sfeervolle vloerlamp voor in de woonkamer, of een praktische bureaulamp voor je kantoor, je vindt het hier allemaal. Met een gevarieerd assortiment aan stijlen, ontwerpen en kleuren is er voor ieder wat wils.

Dit biedt klanten de mogelijkheid om hoogwaardige verlichtingsproducten aan te schaffen tegen zeer betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar designlampen van gerenommeerde merken of naar betaalbare opties voor een kleiner budget, Van den Heuvel Verlichting heeft voor elk wat wils.

Het deskundige team van Van den Heuvel Verlichting staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of je nu advies nodig hebt over welke lamp het beste past bij je interieurstijl, welk type verlichting het meest geschikt is voor een bepaalde ruimte, of welke lampen energiezuinig zijn, het personeel staat voor je klaar met hun uitgebreide kennis en expertise.

Ook heeft Van den Heuvel Verlichting regelmatig uitverkoop van Philips Hue producten. De Philips Hue aanbiedingen vind je op de aanbiedingspagina van Philips Hue.

De uitverkoop van lampen bij Van den Heuvel Verlichting is niet alleen een geweldige kans om je huis op te fleuren, maar ook om te profiteren van geweldige aanbiedingen en kortingen. Of je nu een specifieke lamp op het oog hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er allemaal beschikbaar is, de uitverkoop is zeker een bezoek waard. 

Wees er echter snel bij, want de voorraad is beperkt en de uitverkoop loopt tot eind augustus. Om er zeker van te zijn dat je de beste keuze kunt maken, raden we je aan om snel een bezoek te brengen aan één van onze verlichtingswinkels en te profiteren van de geweldige deals die nu beschikbaar zijn.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter