Lampenwinkel Rotterdam

 

Winkel Rotterdam  

Te midden van Woonmall Alexandrium, met maar liefst 55 woonwinkels onder één dak, zijn wij gevestigd op de begane grond. Hier vindt u onze grote showroom van ongeveer 1500 m² met een zeer uitgebreide collectie aan verlichting. Daarnaast zijn wij één van de grootste verlichting speciaalzaak van Zuid-Holland. Met maar liefst 98 jaar aan ervaring gaan wij zowel met ons advies en de collectie helemaal met de tijd mee. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in onze winkel in de Havenstad Rotterdam waarin wij u graag adviseren en helpen bij de zoektocht naar de perfectie lamp. Onze collectie bestaat uit alle soorten lampen. Van hanglampen, vloerlampen tot kroonluchters en spots. Deze zijn er natuurlijk in verschillende uitvoeringen, kleuren, stijlen en trends te verkrijgen. Niet alleen voor binnenverlichting kunt u bij ons terecht. Ook voor de buitenverlichting helpen we u graag verder. Naast de armaturen verkopen wij natuurlijk ook een breed assortiment aan lichtbronnen en laten wij u graag kennismaken met de smart verlichtingssystemen welke wij aanbieden. We voorzien u graag van een lichtadvies op maat, afspraken hiervoor zijn mogelijk op maandagen t/m vrijdagen.
Neem hiervoor gerust contact op met onze winkel om een afspraak te maken.

We laten u graag kennismaken met onze winkel en de verlichting.

   

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur
   
Feestdagen 2024  
Goede Vrijdag 10:00 - 17:00 uur
1e Paasdag Gesloten
2e Paasdag 12:00 - 17:00 uur
Koningsdag Gesloten
Hemelvaartsdag 12:00 - 17:00 uur
1e Pinksterdag Gesloten
2e Pinksterdag 12:00 - 17:00 uur
Kerstavond 10:00 - 17:00 uur
1e Kerstdag Gesloten
2e Kerstdag 12:00 - 17:00 uur
Oudejaarsdag 10:00 - 17:00 uur
Nieuwjaarsdag 2025 Gesloten

 

Adres

 

Van den Heuvel Verlichting Rotterdam
Watermanweg 9
3067 GA Rotterdam


E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: +31 (0)10-2204709

Parkeren is mogelijk in de bovengelegen Alexandrium parkeergarage

 

                     

Het team

Het team van Rotterdam leidt u graag rond in onze grote showroom van maar liefst 1500m². Ons enthousiaste en deskundige team heeft alle kennis met betrekking tot onze leveranciers, collecties, technieken en natuurlijk de lampen zelf. Ze staan graag voor u klaar om uw wensen in kaart te brengen en hierbij het beste advies voor u samen te stellen. Met veel passie vertellen ze u alle ins en outs over het ontstaan en de samenstelling van onze producten. Daarnaast plannen ze graag met u een afspraak in voor een passend lichtadvies. Ze begeleiden u graag bij het uitzoeken en aankopen van uw lamp. Daarna zullen ze nauw contact met u houden over het bestelproces en de aflevering van uw verlichting. Van het begin tot het eind staan ze u graag bij. 

                

Routebeschrijving

Met de fiets
Bij Woonmall Alexandrium zijn diverse mogelijkheden om uw fiets te parkeren. Zo kunt u o.a. tussen de Woonmall en de Megastores gebruik maken van een door camera bewaakte fietsenstalling. Ook voor de "winkelsatelliet" en op het Prins Alexanderplein zijn bewaakte fietsenstallingen. Naast bovenstaande mogelijkheden kunt u ook gebruik maken van de SDW fietsenstalling.

Met de auto
Vanaf A20 Rotterdam – Gouda neemt u afslag 16 Prins Alexander. Volg daarna de aanwijzingen op de borden.

Met het openbaar vervoer
Per trein, bus of metro kunt u ook naar station Rotterdam Alexander. Vervolgens is het slechts een paar -minuten lopen en u bent in winkelgebied Alexandrium.

Parkeren
U kunt parkeren in één van de overdekte parkeergarages. Winkelgebied Alexandrium heeft zes parkeergarages, die in totaal 2.330 parkeerplaatsen tellen. U kunt betalen met Euro’s, creditcard en chipknip.

Rotterdam, Woonmall Alexandrium

Met trots nodigen we je uit om een kijkje te komen nemen in de prachtige showroom van onze verlichtingsspeciaalzaak in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Met een oppervlakte van 1500m2 is deze lampenwinkel één van de grootste in Zuid-Holland. Je vindt ons in de prachtige Alexandrium, zodat u een bezoek aan ons heel leuk kunt combineren met het winkelen in de andere woonspeciaalzaken of megastores die zich daar bevinden. Ook beschikt Alexandrium over een groot shopping center. Naast de vele winkels en leuke omgeving beschikt de Woonmall ook over 4 verschillende restaurants waar u rustig even een pauze kunt inlassen.