Betaalmethoden

Van den Heuvel Verlichting biedt zowel in de winkel als via internet verschillende betaalmogelijkheden. Voor internet bestelling geldt dat, zodra wij de betaling hebben ontvangen, uw bestelling, met inachtneming van de genoemde levertijden, zal worden verzonden. De verwerking van de betaling is bij de ene betaaloptie sneller dan bij de andere. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren.

 

 

Met iDeal kunt u eenvoudig, veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving.

 

 

Met Klarna kunt u uw bestelling thuis op uw gemak bekijken. Blij met je bestelling? Top! Dan betaalt u met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met Klarna betaalt u alleen voor wat u houdt. Daarom: betalen doe je áchteraf! Let wel op, mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop kunt u een artikel binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, retourneren. 

 

 

Betaal snel en gemakkelijk met Paypal. Hiervoor dient u wel lid te zijn/worden van Paypal. Met PayPal kunt u online betalen zonder financiële gegevens bloot te geven, zij bieden tevens aankoopbescherming en voorzien in geschiloplossingen.

 

 

Ook is het mogelijk middels creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig in te voeren. Samen met uw creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte afhandeling. De creditcard transactie zal per direct worden belast.

 

 

Visa is ook een mogelijkheid om met uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure te betalen.

 

 

Per bankoverschrijving kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar het bankrekeningnummer dat u per mail of op de factuur heeft ontvangen. Vriendelijk vragen we u het ordernummer bij de betaling te vermelden. Zodra de betaling verwerkt is bij Buckaroo ontvangen wij hiervan een bevestiging en gaan wij over tot het verwerken van uw betaling. Doordat de verwerking van de bankoverschrijving langer duurt dan andere betaalmethodes zal de levertijd hierdoor ook wat langer duren. Houdt hier rekening mee.

 

 

Met Mr. Cash (bancontact) kunt u eenvoudig betalen vanuit België. De betaling wordt direct uitgevoerd.