Betaalmethoden

Van den Heuvel Verlichting biedt zowel in de winkel als via internet verschillende betaalmogelijkheden. Voor internet bestelling geldt dat, zodra wij de betaling hebben ontvangen, uw bestelling, met inachtneming van de genoemde levertijden, zal worden verzonden. De verwerking van de betaling is bij de ene betaaloptie sneller dan bij de andere. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren.

Ideal

De makkelijkste manier van betalen bij internetbestellingen is Ideal. Ideal is snel, simpel en veilig en werkt vanuit de vertrouwde omgeving van internetbankieren. Betalen via Ideal is gratis.

Bankoverschrijving

Bij Van den Heuvel Verlichting kunt bij internetbestellingen met een bankoverschrijving betalen. Aangezien wij uw bestelling pas verwerken na ontvangst van uw betaling zal de levertijd bij deze betaalwijze langer zijn dan de gemiddelde levertijd van 3 à 4 dagen. Bij een bankoverschrijving dient u altijd in de omschrijving het verkoopordernummer te vermelden. Het bankrekeningnummer van Van den Heuvel Verlichting is NL29ING0008892943. U kunt de bankbetaling onder vermelding van het verkoopordernummer verrichten. Er worden hiervoor geen betalingskosten in rekening gebracht.

Betaalkaarten

Bij Van den Heuvel Verlichting kunt u met Mastercard of Visa betalen. Bij deze betaalmethode worden uw creditcard gegevens versleuteld zodat u veilig kunt betalen. Met de overige betaalkaarten kunt u bij Van den Heuvel Verlichting niet betalen

PayPal

PayPal is een snelle en veilige manier van betalen. PayPal functioneert als een soort bank tussen de consument en Van den Heuvel Verlichting. Hiermee is winkelen online veilig en makkelijk voor iedereen. Met PayPal zijn uw gegevens beschermd en betalen gaat heel snel.

Bancontact/MrCash

De Belgische variant van iDealvoor consumenten uit België. Snel, eenvoudig en veilig betalen doe je met Bancontact/MrCash. Bestellingen met deze betalingsmethode worden direct verwerkt.