Sorteren op:
Sorteren op:

Exclusieve hanglampen in alle soorten en maten

Het grote voordeel van hanglampen zijn de vele mogelijkheden. Je kunt kiezen voor meer lichtpunten of juist één. Ook de lengte is bij veel hanglampen verstelbaar. De trend van nu is de hanglamp met glas. Met name rookglas is zeer populair. Zo kun je gaan voor de serie Quinto van Masterlight of de serie Cambio van Highlight. Deze twee series met smokeglas springen er voor ons echt uit.

Ook qua stijl biedt van den Heuvel Verlichting zeer veel keus. Gaat jouw voorkeur uit naar een moderne strakke LED hanglamp of juist naar een rustiek landelijk model? Ook voor de klassieke variant, de beroemde kroonluchter ben je bij van den Heuvel Verlichting aan het juiste adres!

Moderne hanglampen zijn een mooie en handige oplossing

Een hanglamp bespaart ruimte en verdeelt het licht mooi over een vertrek. Tenslotte zijn wij gewend dat het licht van boven af op ons neer straalt, zoals de zon. Dat maakt de hanglamp dan ook de meest natuurlijke en efficiënte manier van verlichten. Daarnaast zijn hanglampen zeer multifunctioneel. Zo zijn ze ideaal voor de keuken, waar wellicht wat meer licht gewenst is, of boven de eettafel waar je de lichtsterkte zou willen variëren. Maar ook als sfeervolle blikvanger in de hal of woonkamer doen hanglampen het heel goed.

Hanglampen van verschillende merken en materialen

Bij van Den Heuvel Verlichting hebben wij zó een enorm groot aanbod in hanglampen, dat je gegarandeerd vindt wat je zoekt. Gemaakt van glas, nikkel, chroom, aluminium, of zelfs handgemaakt van smeedijzer, wij hebben het in ons assortiment! Kom naar onze showroom en zoek een prachtige hanglamp uit. Precies in de kleur, maat en stijl die jullie willen. Modern of juist klassiek, strak of landelijk, wij hebben het.

Ook kun je kiezen uit hanglampen van diverse bekende merken, zoals Masterlight, Steinhauer en Philips. En qua prijs is er een grote variatie, zodat er altijd wel een lamp is, die in jouw budget past.
Wij bij Van Den Heuvel Verlichting staat graag voor je klaar om je te helpen de ideale hanglamp te vinden voor jouw huis. Je bent van harte welkom in onze showrooms!

  • De vele mogelijkheden van hanglampen.
  • Een hanglamp is een slimme oplossing.
  • We hebben een ruim assortiment aan lampen voor boven de salontafel, design hanglampen voor boven de eettafel en moderne hanglampen voor boven de eettafel. Een zeer ruim assortiment qua prijs, merk en stijl.