Kunst en verlichting

Stout verlichting en ModerneKunst.nl

 

Om ons te onderscheiden in onze showrooms zijn we altijd op zoek naar iets nieuws, unieks maar wel wat perfect bij ons past. Daarom zijn we een prettige samenwerking aangegaan met Stout verlichting en ModerneKunst uit Leiden.

Stout verlichting biedt exclusieve, handgemaakte designs, stijlvolle lichtconcepten en zeer bijzondere lampen. Verassend, verfrissend en vernieuwend. Zorgvuldig geselecteerde materialen, zoals keramiek uit Italië of metalen als messing en roestvrijstaal van eigen bodem verwerken zij in de meest creatieve projecten. Met Stout verlichting voegt u gevoel en sfeer toe in uw interieur. Bekijk een deel van deze collectie nu ook online.

Onze showroom in Cruquius combineert deze prachtige collectie lampen met een compacte collectie van ModerneKunst uit Leiden. Deze kunstgalerie vertegenwoordigd werken van meer dan 45 verschillende kunstenaars. Een compacte collectie is bij ons in de winkel te bezichtigen.

  

Ontstaan samenwerking

 

Het kunstzinnige idee voor de samenwerking met ModerneKunst Leiden is tot stand gekomen door de voorliefde voor kunst van de filiaalmanager uit Cruquius zelf, Alex van Duijn. Zijn creativiteit uit hij niet alleen in onze winkel maar ook op het doek. Door zijn passie voor kunst en interesse in verschillende kunstenaars welke vertegenwoordigd worden in Leiden bij ModerneKunst.nl is deze leuke samenwerking ontstaan.

 

 

 

 

Naast zijn uitgebreide kennis over verlichting kan hij u dus ook wegwijs maken in de wereld van kunst.

Team Cruquius

 

 

 

Naast de overzichtelijk opgestelde showroom, prachtige collecties en nieuw toegevoegde kunst laten we u ook graag kennis maken met ons deskundige en vooral enthousiaste team. Zij zorgen keer op keer weer dat onze showroom er schitterend uitziet en de lampen perfect tot hun recht komen. Daarnaast staan zij met veel plezier voor u klaar met hun expertise en kennis over onze artikelen.

Ze zorgen voor de beste service van aankoop tot aflevering van uw bestelling. Ook voor een lichtadvies op maat kunnen ze u uitstekend helpen. Neem hiervoor gerust contact op met onze winkel om een afspraak in te plannen.

 

Bent u op zoek naar net iets anders? Of een kunstliefhebber? Benieuwd naar deze combinatie in onze showroom? Kom eens langs op de Cruquius Boulevard. Op onze winkel pagina vindt u ons adres en openingstijden.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter