Vloerlamp met leesarm mat zwart LED met sensordimmer

€1.089,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 41.974.07
Strakke design vloerlamp van Knapstein. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duits kwaliteitsmerk.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 1200 en 5100Lm
Wattage 10,8 en 43W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde sensordimmer
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Afmeting
Strakke design vloerlamp van Knapstein. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duits kwaliteitsmerk. De armaturen van Knapstein worden nog ouderwets met de hand gemaakt in de fabriek in Sundern (Sauerland Duitsland).

De lamp is gemaakt van metaal en uitgevoerd in het mat zwart. De hoogte van de lamp is 184 cm. De diameter van de voet is 28cm en van de uplighter 30 cm. De flexibele leesarm heeft een reach van 50 cm.

De vloerlamp heeft twee LED's van respectievelijk 43W en 10,8W (5100 en 1200Lumen, 2700Kelvin). Zowel de uplight als de leesarm zijn te dimmen met de sensordimmer. De CRI-waarde van de lamp is zelfs meer dan 90!

Alle lampen van Knapstein (met uitzondering van de plafondlampen) zijn voorzien van een sensor, waarmee de lampen te dimmen zijn en waarmee de lichtwarmte aan te passen is. Als de lamp uit staat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de sensor. De modellen met twee aparte led-modules, bijvoorbeeld de Runa serie met zowel boven als onder led-verlichting, zijn dan ook direct voorzien van twee sensoren waarmee u de lamp precies kunt instellen zoals u dat wenst.

Door een veegbeweging te maken een aantal centimeter boven de sensor is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen. Wilt u vervolgens de warmte van het licht instellen, dan herhaalt u de vorige stap voor het dimmen en na het weghalen van uw hand wacht u kort tot de lamp een kleine lichtflikkering laat zien. De lichtflikkering is een indicatie dat de lamp wisselt tussen het dimsysteem en het systeem om de kleurtemperatuur in te stellen. Als u nu op dezelfde wijze uw hand boven de sensor houdt zal de lamp van koud naar warm en andersom in te stellen zijn.