Vloerlamp Aura Nikkel mat - Sensordimmer

€999,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 41.973.05
Strakke design LED vloerlamp van Knapstein. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duits kwaliteitsmerk.

Afmetingen

Hoogte: 184cm - Voet: 28 cm - Uplighter: 30 cm.


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 5100Lm
Wattage 43W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde sensordimmer
Materiaal Metaal
Kleur Nikkel mat
Afmeting Hoogte: 184cm - Voet: 28 cm - Uplighter: 30 cm.
Chique design LED vloerlamp van Knapstein. Deze prachtige vloerlamp/uplighter Aura is met veel zorg en passie samengesteld. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duitse kwaliteitsleverancier. Knapstein is een traditioneel familiebedrijf en werken voor het perfecte samenspel van traditie en innovatie, voor de harmonie van oud en nieuw. Dit is terug te vinden in alle ontwerpen van Knapstein. Alle producten en onderdelen worden met de hand vervaardigd en met uiterste precisie samengevoegd. Knapstein lampen vallen onder het echte vakmanschap met de modernste technologie en tijdloze designs in perfectie harmonie.

Deze uplighter heeft een prachtige mat nikkel kleur. De lamp is 184 cm hoog, de bovenplaat een diameter van 30 cm en de ronde voetplaat heeft een diameter van 28 cm.

De LED lichtbron van 43 Watt heeft een warm witte kleur van 2700 Kelvin en een lichtopbrengst van 5100 Lumen. De CRI-waarde van de lamp is zelfs boven de 90.

De lamp is voorzien van een memory sensordimmer voor traploos dimmen en handmatig aan- en uitschakelen. Een eenvoudig handgebaar volstaat om de lamp te bedienen. Als de lamp uit staat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de sensor. Door een veegbeweging te maken een aantal centimeter boven de sensor is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen.