Vloerlamp Juli Zwart - sensordimmer

€739,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 41.968.07
Chique design LED vloerlamp van Knapstein. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duits kwaliteitsmerk.

Afmetingen

Hoogte: 160 cm - Voet: 22 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 1100Lm
Wattage 21W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde standendimmer
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Afmeting Hoogte: 160 cm - Voet: 22 cm
Chique design LED vloerlamp van Knapstein. Deze prachtige vloerlamp/leeslamp Juli is met veel zorg en passie samengesteld. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duitse kwaliteitsleverancier. Knapstein is een traditioneel familiebedrijf en werken voor het perfecte samenspel van traditie en innovatie, voor de harmonie van oud en nieuw. Dit is terug te vinden in alle ontwerpen van Knapstein. Alle producten en onderdelen worden met de hand vervaardigd en met uiterste precisie samengevoegd. Knapstein lampen vallen onder het echte vakmanschap met de modernste technologie en tijdloze designs in perfectie harmonie.

Deze leeslamp heeft een prachtige zwarte kleur. De lamp is 112 cm hoog, de arm is 46 cm lang en de voet heeft een breedte van 23 cm bij 18 cm. De vloerlamp is op de as draaibaar en kantelbaar. De LED lichtbron van 10 Watt heeft een warm witte kleur van 2700K en een lichtopbrengst van 1280 Lumen.

De lamp is voorzien van een memory sensordimmer voor traploos dimmen en handmatig aan- en uitschakelen. Een eenvoudig handgebaar volstaat om de lamp te bedienen. Als de lamp uit staat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de sensor. Door een veegbeweging te maken een aantal centimeter boven de sensor is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen.