Vloerlamp Aura met Leesarm Nikkel mat - Sensordimmer

€1.359,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 41.974.05
Strakke design vloerlamp van Knapstein. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duits kwaliteitsmerk.

Afmetingen

Hoogte: 184cm - Voet: 28 cm - Uplighter: 30 cm.


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 5100 + 1200 Lm
Wattage 43 + 10,8W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Dimbaar Dimbaar met sensordimmer
Materiaal Metaal
Kleur Nikkel mat
Afmeting Hoogte: 184cm - Voet: 28 cm - Uplighter: 30 cm.
Strakke design LED vloerlamp van Knapstein. Deze prachtige uplighter met leeslamp Aura-L is met veel zorg en passie samengesteld. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duitse kwaliteitsleverancier. Knapstein is een traditioneel familiebedrijf en werken voor het perfecte samenspel van traditie en innovatie, voor de harmonie van oud en nieuw. Dit is terug te vinden in alle ontwerpen van Knapstein. Alle producten en onderdelen worden met de hand vervaardigd en met uiterste precisie samengevoegd. Knapstein lampen vallen onder het echte vakmanschap met de modernste technologie en tijdloze designs in perfectie harmonie.

De vloerlamp heeft een prachtige zwarte kleur. De lamp is 184 cm hoog, de ronde voetplaat heeft een diameter van 28 cm en de bovenplaat een diameter van 30 cm. De flexibele leesarm heeft een reikwijdte van 50 cm. De vloerlamp heeft twee LED's van respectievelijk 43W en 13W, een lichtopbrengst van 5100 en 1700 Lumen en een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin. Zowel de uplighter als de leesarm zijn te dimmen met de sensordimmer. De CRI-waarde van de lamp is zelfs meer dan 90!


De lamp is voorzien van een memory sensordimmer voor traploos dimmen en handmatig aan- en uitschakelen. Een eenvoudig handgebaar volstaat om de lamp te bedienen. Als de lamp uit staat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de sensor. Door een veegbeweging te maken een aantal centimeter boven de sensor is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen.