Real Wood: prachtige hanglampen van hout

De serie Real Wood bestaat uit minimalistische hanglampen die gemaakt zijn van echt hout. De zichtbare houtnerf geeft de lampen veel karakter.

Sorteren op:
Sorteren op:

De serie Real Wood van Masterlight bestaat uit minimalistische hanglampen die gemaakt zijn van echt hout. De houtnerf is goed zichtbaar, dit geeft de lampen een uniek karakter. Deze moderne lampen zijn verkrijgbaar in de kleuren naturel hout en zwart hout. De LED lichtbron is geïntegreerd in de lamp en is te dimmen met de ingebouwde pushdimmer. De lampen beschikken over dim-to-warmtechnologie, dat wil zeggen dat de lichtkleur warmer wordt naarmate u de lamp meer dimt. Als de lamp voluit brandt, heeft deze een lichtkleur van 2700K (warm wit) en bij de meest gedimde stand een lichtkleur van 2200K (flame). 

Er zijn ook soortgelijke lampen verkrijgbaar in de serie Real 2 en Real 3. De lampen uit deze series hebben hetzelfde ontwerp, maar zijn gemaakt van staal in plaats van hout. Als u liever een wat meer industriële lamp wilt, kunt u voor een van deze series kiezen. De hanglampen uit de serie Real 2 hebben de geïntegreerde lichtbron aan de onderzijde. Heeft u liever een lamp met meer licht? Kijkt u dan eens naar de serie Real 3: de hanglampen uit deze serie hebben zowel aan de boven- als onderzijde de geïntegreerde lichtbron.