De Baloton serie: stoer en elegant tegelijk

De Baloton serie heeft mondgeblazen gebubbeld glas dat donkergekleurd is. De lampen hebben een prachtige chique uitstraling en brengen sfeer in uw interieur.

De serie Baloton is stoer en elegant tegelijk. Het ontwerp is gemaakt door een van de designers van Masterlight en de serie Baloton wordt handgemaakt in de werkplaats in Panningen. De mondgeblazen glazen komen uit Italië.

De Baloton serie bestaat uit meerdere hanglampen, tafellampen en een vloerlamp. De hanglampen zijn in hoogte verstelbaar en in verschillende combinaties uitgevoerd.

Het glas van de Baloton serie heeft een smoke kleur en is gebubbeld. De smoke glazen zijn van verschillende formaten. Door het gebruik van het zwarte metaal heeft de Baloton serie een stoere uitstraling. Deze combinatie geeft en speelse maar toch chique uitstraling. De Baloton serie: een ultieme combinatie voor in uw sfeervolle huis.

Doordat de armaturen uit de Balaton serie handgemaakt worden in de fabriek en de glazen uit Italië komen kan de levertijd variëren van 3 tot 6 weken.