Masterlight kwaliteitsverlichting

Masterlight staat voor kwaliteitsverlichting van Nederlandse bodem. Masterlight (part of Eurolight BV) is een echt Nederlands bedrijf. Masterlight is gevestigd in Panningen.

Ontwerpen sinds 1987

Masterlight | part of Eurolight BV is een vooraanstaande producent en groothandel in hoogwaardige designverlichting, zowel in moderne als klassieke stijlen. Al sinds de oprichting in 1987 staat Masterlight bekend om het ontwikkelen van karakteristieke ontwerpen, gecreëerd door ervaren ontwerpers met een passie voor creativiteit.

Deze ontwerpers maken gebruik van alleen de beste Europese materialen en componenten voor de productie van verlichtingsarmaturen van topkwaliteit. Het toegewijde designteam streeft voortdurend naar verbetering op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en innovatie binnen de wereld van verlichting.

Ontdek Onze Geliefde Collecties

De Bounty serie, met zijn chique en elegante uitstraling, behoort tot de meest geliefde collecties in onze webshop. Evenals de Lava serie, met haar zowel verfijnde als eenvoudige met de mond geblazen glazen lampenkappen. Ontdek de meesterlijke wereld van verlichting met Masterlight.