De serie Real 2: lampen met minimalistisch design

De serie Real 2 bestaat uit minimalistische lampen. Ze zijn gemaakt van staal en zijn verkrijgbaar in de kleuren nikkel en zwart nikkel.

De serie Real 2 van Masterlight bestaat uit minimalistische vloer- en hanglampen. Deze moderne lampen zijn gemaakt van staal en zijn verkrijgbaar in de kleuren nikkel en zwart nikkel. De LED lichtbron is geïntegreerd in de lamp en is te dimmen met de ingebouwde pushdimmer. De lampen beschikken over dim-to-warmtechnologie, dat wil zeggen dat de lichtkleur warmer wordt naarmate u de lamp meer dimt. Als de lamp voluit brandt, heeft deze een lichtkleur van 2700K (warm wit) en bij de meest gedimde stand een lichtkleur van 2200K (flame). 

De hanglampen uit de serie Real 2 hebben de geïntegreerde lichtbron aan de onderzijde. Heeft u liever een lamp met meer licht? Kijkt u dan eens naar de serie Real 3: de hanglampen uit deze serie hebben zowel aan de boven- als onderzijde de geïntegreerde lichtbron. De Real Wood serie is ook zeker het benoemen waard. Deze lampen hebben hetzelfde ontwerp als de lampen uit de Real 2 serie, maar zijn gemaakt van echt hout, waardoor ze echte eyecatchers zijn.