De serie Real 3: hanglampen die eenvoud uitstralen

De serie Real 3 bestaat uit minimalistische hanglampen. De LED lichtbron is geïntegreerd in de lamp aan zowel de boven- als de onderzijde.

Sorteren op:
Sorteren op:

De serie Real 3 van Masterlight bestaat uit minimalistische hanglampen. Deze moderne lampen zijn gemaakt van staal en zijn verkrijgbaar in de kleuren nikkel, zwart nikkel en goud. De LED lichtbron is geïntegreerd in de lamp aan zowel de boven- als de onderzijde. De lamp is te dimmen met de ingebouwde pushdimmer. De lampen beschikken over dim-to-warmtechnologie, dat wil zeggen dat de lichtkleur warmer wordt naarmate u de lamp meer dimt. Als de lamp voluit brandt, heeft deze een lichtkleur van 2700K (warm wit) en bij de meest gedimde stand een lichtkleur van 2200K (flame). 

De hanglampen uit de serie Real 3 hebben de geïntegreerde lichtbron aan de boven- en onderzijde. Heeft u liever een lamp met de lichtbron aan alleen de onderzijde? Kijkt u dan eens naar de serie Real 2. De Real Wood serie is ook zeker het benoemen waard. Deze lampen hebben hetzelfde ontwerp als de lampen uit de Real 3 serie, maar zijn gemaakt van echt hout, waardoor ze echte eyecatchers zijn.