Tafellamp Blackcrown

€47,95
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Artikelcode 33689
De tafellamp Blackcrown heeft één lichtpunt met daaromheen een vierkant stalen frame. Doordat de lichtbron direct zichtbaar is, zorgt dit voor een stoere look en past het perfect bij een woonruimte met industrieel interieur.

Afmetingen

lengte, breedte, hoogte: 20 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Merk Eglo
Inclusief lichtbron Nee
Fitting E27
Dimbaar Nee
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Afmeting lengte, breedte, hoogte: 20 cm
De tafellamp Blackcrown heeft één lichtpunt met daaromheen een vierkant stalen frame. Doordat de lichtbron direct zichtbaar is, zorgt dit voor een stoere look en past het perfect bij een woonruimte met industrieel interieur. Kies bijvoorbeeld voor een lichtbron met een lichtspiraal of een lichtbron met amber of smoke glas om de hanglamp een ander effect te geven.

De frame van de tafellamp is uitgevoerd in staal en afgewerkt in de kleur zwart waarbij de lengte, breedte en de hoogte 20 cm is. De lichtpunt heeft een E27 fitting met een totaal wattagevermogen van 40 Watt (exclusief). De tafellamp is gemakkelijk aan- en uit te schakelen door middel van een snoerschakelaar. De Blackcrown serie bestaat naast de hanglampen van 1-lichts, 3-lichts, 4-lichts, 5-lichts ook uit een plafondlamp en vloerlamp.