Hanglamp Blackcrown 5-lichts

€149,95
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Artikelcode 33684
De 5-lichts hanglamp Blackcrown heeft vijf lichtpunten met daaromheen een rechthoekig stalen frame. Doordat de lichtbronnen direct zichtbaar zijn, zorgt dit voor een stoere look en past het perfect bij een woonruimte met industrieel interieur.

Afmetingen

lengte: 100 cm, breedte: 20 cm, hoogte: 100 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Merk Eglo
Inclusief lichtbron Nee
Fitting E27
Dimbaar Dimbaar met externe dimmer
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Afmeting lengte: 100 cm, breedte: 20 cm, hoogte: 100 cm
De 5-lichts hanglamp Blackcrown heeft vijf lichtpunten met daaromheen een rechthoekig stalen frame. Doordat de lichtbronnen direct zichtbaar zijn, zorgt dit voor een stoere look en past het perfect bij een woonruimte met industrieel interieur. Kies bijvoorbeeld voor lichtbronnen met een lichtspiraal of lichtbronnen met amber of smoke glas om de hanglamp een ander effect te geven.

De frame van de hanglamp is uitgevoerd in staal en afgewerkt in de kleur zwart waarbij de lengte 100 cm, de breedte 20 cm is en de maximum hoogte 100 cm is. De vijf lichtpunten hebben een E27 fitting met een totaal wattagevermogen van 40 Watt (exclusief). Tip: doordat de lichtbronnen direct zichtbaar zijn, wordt het aangeraden om gebruik te maken van een externe dimmer of smart lichtbronnen. De Blackcrown serie bestaat naast de hanglampen van 1-lichts, 3-lichts, 4-lichts ook uit een plafondlamp, tafellamp en vloerlamp.