Vloerlamp Blackcrown

€149,95
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Artikelcode 33691
De vloerlamp Blackcrown heeft vier lichtpunten met daaromheen een rechthoekig stalen frame. Doordat de lichtbronnen direct zichtbaar zijn, zorgt dit voor een stoere look en past het perfect bij een woonruimte met industrieel interieur.

Afmetingen

lengte, breedte: 200 cm, hoogte: 100 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Merk Eglo
Inclusief lichtbron Nee
Fitting E27
Dimbaar Nee
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Afmeting lengte, breedte: 200 cm, hoogte: 100 cm
De vloerlamp Blackcrown heeft vier lichtpunten met daaromheen een rechthoekig stalen frame. Doordat de lichtbronnen direct zichtbaar zijn, zorgt dit voor een stoere look en past het perfect bij een woonruimte met industrieel interieur. Kies bijvoorbeeld voor lichtbronnen met een lichtspiraal of lichtbronnen met amber of smoke glas om de hanglamp een ander effect te geven.

De frame van de vloerlamp is uitgevoerd in staal en afgewerkt in de kleur zwart met een lengte en breedte van 20 cm en is de hoogte 100 cm. De vier lichtpunten hebben een E27 fitting met een totaal wattagevermogen van 40 Watt (exclusief). De vloerlamp is makkelijk aan- en uit te schakelen door middel van een voetschakelaar. De Blackcrown serie bestaat naast de hanglampen van 1-lichts, 3-lichts, 4-lichts, 5-lichts ook uit een plafondlamp en tafellamp.