Plafondventilator Fanaway Fraser Wit

€399,00
Levertijd: 5 - 8 werkdagen verzonden
Artikelcode 511030
De Fanaway Fraser Wit heeft transparante bladen en geeft hiermee een rustige uitstraling. Zodra u de ventilator aan zet zullen de bladen tevoorschijn komen.

Afmetingen

Diameter uitgeklapt: 122 cm - ingeklapt: 47.5 cm - hoogte: 34 cm.


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 5 - 8 werkdagen verzonden
Merk Beacon
Aantal standen 3 en zomer/wintermodus
Met lamp Ja
Aantal bladen 4
Gewicht 10 Kg
Materiaal Metaal en Kunststof
Kleur Wit
Afmeting Diameter uitgeklapt: 122 cm - ingeklapt: 47.5 cm - hoogte: 34 cm.
Geavanceerde plafondventilator met een unieke esthetiek en een energiezuinig ontwerp. Deze moderne ventilator is met zorg samengesteld door het merk Beacon. De Fanaway Fraser Wit heeft transparante bladen en geeft hiermee een rustige uitstraling. Zodra u de ventilator aan zet zullen de bladen tevoorschijn komen. Bij het uitschakelen worden de ventilatorbladen automatisch weer ingetrokken en verborgen. Hiermee wordt de plafondventilator omgevormd tot een stijlvolle hanglamp. Dit maakt de plafondventilator onopvallend en veelzijdig om visueel te integreren in uw interieur. De ventilator wordt geleverd met een dimbare LED lamp, afstandbediening, 3 snelheden, winter-/zomermodus en muurbevestiging. De Linnen kap maakt deze plafondventilator stijlvol en helemaal af. Door de PVC structuur is deze kap gemakkelijk schoon te maken. Tot slot is de lamp afgemaakt met een gematteerde acryldiffusor welke de schittering van het licht verzacht en zorgt voor mooi zacht ligt.

Deze plafondventilator wordt inclusief 3 lichtbronnen geleverd. Beschikt over 3 standen, een afstandsbediening, zomer-/wintermode en 4 bladen. De plafondventilator heeft een diameter van 122 cm, is 34 cm hoog en is geschikt voor een kamer formaat van 48 m². Ingeklapt heeft de plafondlamp een diameter van 47.5 cm.