Plafondventilator Flusso Wit

€419,00
Levertijd: 5 - 8 werkdagen verzonden
Artikelcode 210661
Deze schitterende plafondventilator past perfect in uw interieur. Met een mooie Scandinavische, moderne twist past deze ventilator uitstekend in elke ruimte. Deze plafondventilator is ontworpen en op de natuurlijk geïnspireerd.

Afmetingen

Diameter uitgeklapt: 132 cm - hoogte: 23 cm.


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 5 - 8 werkdagen verzonden
Merk Beacon
Aantal standen 6 met zomer-/wintermodus
Met lamp Ja
Aantal bladen 3
Gewicht 7.2 Kg
Materiaal Aluminium
Kleur Wit
Afmeting Diameter uitgeklapt: 132 cm - hoogte: 23 cm.
Deze schitterende plafondventilator past perfect in uw interieur. Met een mooie Scandinavische, moderne twist past deze ventilator uitstekend in elke ruimte. Deze plafondventilator is ontworpen en op de natuurlijk geïnspireerd. Deze plafondventilator beschikt over 3 omkeerbare multiplex bladen. Deze plafondlamp is zowel geschikt voor binnen als buiten. Deze ventilaotr wordt aangedreven door gelijkstroom (DC) technologie en beschikt over 6 standen en wordt geleverd met een afstandsbediening. Tevens beschikt de ventilator over een zomer-/wintermodus.

Deze plafondventilator wordt geleverd incl. geïntegreerde LED lichtbron. Beschikt over 6 standen, een afstandsbediening, zomer-/wintermode en 3 prachtige omkeerbare bladen. De plafondventilator heeft een diameter van 132 cm, is 23 cm hoog en is geschikt voor een kamer formaat van 37 m². De plafondventilator is voorzien van een geïntegreerde LED lichtbron met 18 Watt, 1700 Lumen en 3000 Kelvin en is in 3 standen dimbaar.