Plafondventilator Fanaway Orbit Wit

€399,00
Levertijd: 5 - 8 werkdagen verzonden
Artikelcode 210664
De plafondventilator Orbit wit met houtlook bladen is een geavanceerde plafondventilator met een unieke esthetiek en een energiezuinig ontwerp. Uitgeschakeld, worden de ventilatorbladen automatisch ingetrokken en verborgen.

Afmetingen

Diameter uitgeklapt: 91.5 cm - ingeklapt: 47.5 cm - hoogte: 19.5 cm.


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 5 - 8 werkdagen verzonden
Merk Beacon
Aantal standen 6 met zomer-/wintermodus
Met lamp Ja
Aantal bladen 4
Gewicht 11 Kg
Materiaal Metaal
Kleur Wit
Afmeting Diameter uitgeklapt: 91.5 cm - ingeklapt: 47.5 cm - hoogte: 19.5 cm.
De plafondventilator Orbit wit met houtlook bladen is een geavanceerde plafondventilator met een unieke esthetiek en een energiezuinig ontwerp. Uitgeschakeld, worden de ventilatorbladen automatisch ingetrokken en verborgen, waardoor de ventilator wordt omgevormd tot een moderne lamp. Dit verzamelt minder stof en is onopvallend en veelzijdig en integreert zo gemakkelijk in uw interieur. De ventilator wordt geleverd met geïntegreerde LED module met 3 standen dimbaar, afstandsbediening met 3 snelheden, winter-/zomermodus en muurbevestiging. Met de afstandsbediening kunt u de ventilator en lamp apart van elkaar schakelen. Deze plafondventilator heeft een rustige en lichte uitstraling en past daardoor gemakkelijk in bijna elk interieur.

Deze plafondventilator wordt geleverd incl. geïntegreerde LED lichtbron. Beschikt over 3 standen, een afstandsbediening, zomer-/wintermode en 4 houtlook bladen. De plafondventilator heeft een diameter van 91.5 cm, is 19.5 cm hoog en is geschikt voor een kamer formaat van 13 m². Ingeklapt heeft de plafondlamp een diameter van 47.5 cm. De plafondventilator is voorzien van een geïntegreerde LED lichtbron met 25 Watt, 2000 Lumen en 3000 Kelvin en is in 3 standen dimbaar.