Hanglamp Linn - Nikkel mat - 161cm - 2 Sensordimmers

€1.119,00
Artikelcode 51.478.05
Tijdloze elegante LED hanglamp van Knapstein. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duitse kwaliteitsmerk.

Afmetingen

Breedte: 161 cm - Hoogte: max. 188 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 4492Lm
Wattage 39.5W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde sensordimmer
Materiaal Metaal, glas
Kleur Nikkel mat
Afmeting Breedte: 161 cm - Hoogte: max. 188 cm

Tijdloze elegeante LED hanglamp van Knapstein. Deze prachtige hanglamp Linn is met veel zorg en passie samengesteld. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duitse kwaliteit leverancier. Knapstein is een traditioneel familiebedrijf en werken voor het perfecte samenspel van traditie en innovatie, voor de harmonie van oud en nieuw. Dit is terug te vinden in alle ontwerpen van Knapstein. Alle producten en onderdelen worden met de hand vervaardigd en met uiterste precisie samengevoegd. Knapstein lampen vallen onder het echte vakmanschap met de modernste technologie en tijdloze designs in perfectie harmonie.

De lamp heeft een prachtige mat nikkel kleur en is voorzien van een heldere glasplaat van 161 cm lang. De maximale hoogte van de lamp is 188 cm welke door middel van de pendel zeer eenvoudig is aan te passen. De plafondbevestiging is 4.5 cm hoog en 35 cm lang. Het frame van de lamp is 1.6 cm dik bij 3.4 cm hoog.

De lamp heeft twee geïntegreerde LED modules van totaal 52 Watt, geeft een warm witte kleur van 2700K en een lichtopbrengst van totaal 3250 Lumen. De CRI waarde ligt zelfs boven de 90.

De lamp is voorzien van twee memory sensordimmers voor traploos dimmen en handmatig aan- en uitschakelen. Een eenvoudig handgebaar volstaat om de lamp te bedienen. Als de lamp uit staat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de sensor. Door een veegbeweging te maken een aantal centimeter boven de sensor is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen. Het bovenlicht en onderlicht is apart van elkaar te schakelen en dimmen.