Hanglamp Linn Nikkel mat 160cm LED met 2x sensordimmer

€1.059,00
Artikelcode 51.478.05
Tijdloze elegante LED hanglamp van Knapstein. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duitse kwaliteitsmerk.

Lees uitgebreide omschrijving
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 3250Lm
Wattage 52W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde sensordimmer
Materiaal Metaal, glas
Kleur Nikkel mat
Afmeting
Tijdloze elegante LED hanglamp van Knapstein. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duitse kwaliteitsmerk.

De lamp heeft een mat nikkel kleur en is voorzien van een heldere glasplaat van 160 cm lang. De maximale hoogte van de lamp is 188 cm welke door middel van de pendel zeer eenvoudig is aan te passen. Bij de afbeeldingen is de nikkelen variant weergegeven.

De LED lichtbronnen van 52Watt hebben een warm witte kleur van 2700K en een gezamenlijke lichtopbrengst van 3250Lumen. De lamp is voorzien van een memory sensordimmer, waarmee de lamp met een simpele handbeweging is te dimmen.

Alle lampen van Knapstein (met uitzondering van de plafondlampen) zijn voorzien van een sensor, waarmee de lampen te dimmen zijn en waarmee de lichtwarmte aan te passen is. Als de lamp uit staat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de sensor. De modellen met twee aparte led-modules, bijvoorbeeld de Runa serie met zowel boven als onder led-verlichting, zijn dan ook direct voorzien van twee sensoren waarmee u de lamp precies kunt instellen zoals u dat wenst.

Door een veegbeweging te maken een aantal centimeter boven de sensor is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen. Wilt u vervolgens de warmte van het licht instellen, dan herhaalt u de vorige stap voor het dimmen en na het weghalen van uw hand wacht u kort tot de lamp een kleine lichtflikkering laat zien. De lichtflikkering is een indicatie dat de lamp wisselt tussen het dimsysteem en het systeem om de kleurtemperatuur in te stellen. Als u nu op dezelfde wijze uw hand boven de sensor houdt zal de lamp van koud naar warm en andersom in te stellen zijn.