Trio-Leuchten

Trio is in Europa een vooraanstaande leverancier van decoratieve, trendy huisverlichting. Trio combineert de nieuwste trends en ontwikkelingen in een breed assortiment met betaalbare producten.

Over TRIO Leuchten 

TRIO Leuchten werd opgericht in 1991 in Arnsberg, Duitsland. Dertig jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de wereld van decoratieve woonruimteverlichting. Hun succes is te danken aan innovatieve productideeën, een hoge mate van flexibiliteit en een klantgerichte aanpak. Als onderdeel van de TRIO Lighting Group hebben ze momenteel ongeveer 270 medewerkers in dienst en opereren ze in meer dan 30 landen, inclusief joint ventures in Italië, Spanje en Scandinavië.

In het assortiment van TRO vindt je zowel plafonlampen basic, plafonlampen decoratief, tafellampen, spots, badkamer verlichting en buitenverlichting. Elk jaar komt het bedrijf met nieuwe modellen op de markt, zo ook de Hanglamp Orbit 8-lichts een zeer stijlvolle hanglamp die bestaat uit 8 hangende lichtbollen. 

Waarom TRIO?

Bij TRIO Leuchten zijn sterke waarden leidend in hun handelen: klantgerichtheid, groepsgevoel, partnerschap, oorspronkelijkheid, duurzaamheid en ambitie. Ze hechten veel waarde aan deze principes, die de leidraad vormen voor hun toekomstige succes.

1. Klantgerichtheid: De klanten staan centraal in alles wat TRIO Leuchten doet. Hun tevredenheid is de drijfveer en de maatstaf voor succes.

2. Oorspronkelijkheid: TRIO Leuchten waardeert hun succes over de jaren heen en blijft trouw aan hun roots.

3. Duurzaamheid: Als modern en toekomstgericht bedrijf nemen ze hun verantwoordelijkheid voor mens en milieu serieus. Ze streven naar evenwicht tussen ecologie, sociale verantwoordelijkheid en economische prestaties.