Hanglamp Linn mat zwart LED met sensordimmer

€1.129,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 51.493.07
Prachtige LED hanglamp van Knapstein. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duits kwaliteitsmerk bij Van den Heuvel Verlichting!

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 5530Lm
Wattage 52W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde sensordimmer
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Afmeting
Prachtige LED hanglamp van Knapstein. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duits kwaliteitsmerk. De armaturen van Knapstein worden nog ouderwets met de hand gemaakt in de fabriek in Sundern (Sauerland Duitsland).

De lamp heeft een prachtige mat zwarte kleur en is voorzien van een heldere glasplaat van 161 cm lang. De maximale hoogte van de lamp is 188 cm (inclusief plafondbak) welke door middel van de lift zeer eenvoudig is aan te passen. De plafondbak heeft een magneet waardoor de lamp zeer eenvoudig op te hangen is.

De LED lichtbron van 52Watt heeft een warm witte kleur van 2700K en een lichtopbrengst van 5530Lumen. De CRI waarde ligt zelfs boven de 90.

De lamp is voorzien van een memory sensordimmer die je kan bedienen met een simpele handbeweging onder de sensor. Zo weet de firma Knapstein de ouderwetse productiemethode te koppelen aan de modernste technieken. Door een veegbeweging te maken een aantal centimeter boven de sensor is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen.