Plafondventilator Trondheim Zwart

€139,95
Levertijd: 2 - 8 werkdagen verzonden
Artikelcode R61095032
De plafondventilator Trondheim is met zorg samengesteld door Trio. Deze ventilator is een perfecte eigentijdse mix van functionaliteit, duurzaamheid en de industriële stijl. De plafondventilator wordt geleverd met afstandsbediening.

Afmetingen

diameter: 48,5 cm, hoogte: 17,5 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 8 werkdagen verzonden
Merk Trio
Aantal standen 3
Met lamp Ja
Aantal bladen 7
Gewicht Kg
Materiaal Metaal. kunststof
Kleur Zwart
Afmeting diameter: 48,5 cm, hoogte: 17,5 cm
De plafondventilator Trondheim is met zorg samengesteld door Trio. De plafondventilator is gemaakt van metaal en kunststof en uitgevoerd in een mat zwarte kleur. De plafondventilator wordt geleverd met afstandsbediening. Deze ventilator is een perfecte eigentijdse mix van functionaliteit, duurzaamheid en de industriële stijl. De ventilator is met 3 snelheden in te stellen op snelheid, richting en intensiteit. Door het design zorgt deze ventilator voor een stille luchtverdeling in uw kamer.

De ventilator heeft een diameter van 48.5 cm. De hoogte van de ventilator is 17.5 cm. De ventilator is te schakelen in 3 standen via de meegeleverde afstandsbediening. Deze plafondventilator wordt geleverd excl. lichtbronnen. ER is ruimte voor 4 x E27 lichtbronnen. (max. 40W)