Plafondventilator Nybro Zwart

€259,00
Artikelcode R64133132
De plafondventilator Nybro is met zorg samengesteld door Trio. De plafondventilator is gemaakt van metaal en uitgevoerd in een zwarte kleur. De 3 bladen hebben een mooie transparante kleur. De plafondventilator wordt geleverd met afstandsbediening.

Afmetingen

D: 50 cm, H: 19 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk Trio
Aantal standen 3
Met lamp Ja
Aantal bladen 3
Gewicht Kg
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Afmeting D: 50 cm, H: 19 cm
De plafondventilator Nybro is met zorg samengesteld door Trio. De plafondventilator is gemaakt van metaal en uitgevoerd in een zwarte kleur. De 3 bladen hebben een mooie transparante kleur. De plafondventilator wordt geleverd met afstandsbediening. Deze ventilator is een perfecte eigentijdse mix van functionaliteit, duurzaamheid en stijl. De ventilator is met 3 snelheden in te stellen op snelheid, richting en intensiteit. Door het design zorgt deze ventilator voor een stille luchtverdeling in uw kamer. De plafondventilator is voorzien van een geïntegreerde LED lichtbron welke traploos te dimmen is en in kleurtemperatuur in te stellen is van warm licht naar wit licht.

De ventilator heeft een diameter van 50 cm. De hoogte van de ventilator is 19 cm. De ventilator is te schakelen in 3 standen via de meegeleverde afstandsbediening. De plafondventilator kan ingesteld worden in een zomer en winterstand. Waardoor de ventilator kan verwarmen en verkoelen. Deze plafondventilator wordt geleverd incl. lichtbron van 30 Watt, 2700-6500 kelvin en 3500 Lumen.

- 3 snelheden en een zomer- en winterstand instelbaar via de afstandsbediening.
- Inclusief LED van 30W, 2700-6500K, 3500Lm en dimbaar