Plafondventilator Fanaway Montclair Zwart

€569,00
Levertijd: 5 - 8 werkdagen verzonden
Artikelcode 511061
De plafondventilator Montclair zwart met Smoke Blades is een geavanceerde plafondventilator met een unieke esthetiek en een energiezuinig ontwerp. Uitgeschakeld, worden de ventilatorbladen automatisch ingetrokken en verborgen.

Afmetingen

Diameter uitgeklapt: 122 cm - ingeklapt: 47.5 cm - hoogte: 45 cm.


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 5 - 8 werkdagen verzonden
Merk Beacon
Aantal standen 3 en zomer/wintermodus
Met lamp Ja/Nee
Aantal bladen 4
Gewicht 14.5 Kg
Materiaal Metaal, kunststof
Kleur Zwart, bruin
Afmeting Diameter uitgeklapt: 122 cm - ingeklapt: 47.5 cm - hoogte: 45 cm.
De plafondventilator Montclair zwart met Smoke Blades is een geavanceerde plafondventilator met een unieke esthetiek en een energiezuinig ontwerp. Uitgeschakeld, worden de ventilatorbladen automatisch ingetrokken en verborgen, waardoor de ventilator wordt omgevormd tot een moderne industriële lamp. Dit verzamelt minder stof en is onopvallend en veelzijdig en integreert zo gemakkelijk in uw interieur. De ventilator wordt geleverd met 3 dimbare vintage LED-lampen, afstandsbediening met 3 snelheden, winter-/zomermodus en muurbevestiging. De eyecatcher van dit Fanaway-ontwerp is de lichtset met een handgemaakte industriële stalen kooi met een handgeschilderde houten afwerking. De 3 dimbare vintages LED-lampen maken de rustieke, moderne look compleet en zullen zeker de designerlook toevoegen aan elke kamer in uw huis.

Deze plafondventilator wordt inclusief 3 lichtbronnen geleverd. Beschikt over 3 standen, een afstandsbediening, zomer-/wintermode en 4 transparante smokekleur bladen. De plafondventilator heeft een diameter van 122 cm, is 45 cm hoog en is geschikt voor een kamer formaat van 48 m². Ingeklapt heeft de plafondlamp een diameter van 47.5 cm. De 3 lichtbronnen beschikken elk over 4 Watt, 400 Lumen en 2500 Kelvin.