Plafondventilator Bali Brons

€429,00
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Artikelcode 210655
Een stukje tropisch paradijs in huis! Met de Bali plafondventilator haal je de ibiza stijl in huis. De Bali is een gloednieuwe plafondventilator met gelijkstroom (DC) technologie en 5 ABS-kunststof bladen met een speels palmblad-look.

Afmetingen

Diameter uitgeklapt: 132 cm - hoogte: 36 cm.


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Merk Beacon
Aantal standen 6
Met lamp Ja
Aantal bladen 5
Gewicht 13.5 Kg
Materiaal Metaal
Kleur Brons
Afmeting Diameter uitgeklapt: 132 cm - hoogte: 36 cm.
Een stukje tropisch paradijs in huis! Met de Bali plafondventilator haal je de ibiza stijl in huis. De Bali is een gloednieuwe plafondventilator met gelijkstroom (DC) technologie en 5 ABS-kunststof bladen met een speels palmblad-look. Hij biedt een uitstekende luchtstroom van 160 kubieke meter per minuut en wordt geleverd met een afstandsbediening met maar liefst 6 snelheden. De geïntegreerde LED lichtbron van 1700 lumen is in 3 stappen dimbaar en straalt een warmwit licht van 3000K uit. Deze ventilator biedt een prachtig egaal licht en voorziet ik u van verkoeling in de warme tropische dagen. Naast het licht en de verkoeling heeft deze plafondventilator een prachtige ibiza look. Tijdens de wintermaanden kunt u de plafondventilator ook gebruiken. Deze beschikt namelijk over een zomer en wintermodus.

Deze plafondventilator wordt geleverd incl. geïntegreerde LED lichtbron. Beschikt over 6 standen, een afstandsbediening, zomer-/wintermode en 5 prachtige bladen. De plafondventilator heeft een diameter van 132 cm, is 36 cm hoog en is geschikt voor een kamer formaat van 37 m². De plafondventilator is voorzien van een geïntegreerde LED lichtbron met 18 Watt, 1700 Lumen en 3000 Kelvin en is in 3 standen dimbaar.