Plafondlamp Q-Malina dimbaar (2700K-5000K)

€399,00
3 Op voorraad
Artikelcode 6339-55
De plafonniere Q-Malina is een mooi armatuur. Prima geschikt voor bijna elke ruimte. In al haar kunstzinnigheid biedt ze vele opties van de moderne lichttechnologie die deze Q-Malina in zich heeft.

Afmetingen

lengte: 108 cm, breedte: 10 cm, hoogte: 17 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk Paul Neuhaus
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 4000 Lm
Wattage 20W
Kleurtemperatuur licht 2700 - 5000K
Dimbaar Dimbaar met afstandsbediening en app
Materiaal Metaal, kunststof
Kleur Staal
Afmeting lengte: 108 cm, breedte: 10 cm, hoogte: 17 cm
De plafonniere Q-Malina is een mooi armatuur. Prima geschikt voor bijna elke ruimte. In al haar kunstzinnigheid biedt ze vele opties van de moderne lichttechnologie die deze Q-Malina in zich heeft. Deze prachtige plafondlamp kan alle kleuren wit laten zien. Zo heb je dus wit-licht in diverse soorten: warm wit, koud wit, gedimd of vol. De lamp wordt met tweemaal een 20W Led-lichtbron geleverd en geeft zo’n tweemaal 2400 lumen.

De bediening kan via de meegeleverde afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u de lamp bedienen maar ook meerdere lampen kunt u op 1 afstandsbediening zetten. De bediening kan echter ook over diverse Smart Home systemen via uw smartphone of tablet geregeld worden (b.v. de Philips Hue App). En zelfs spraakaansturing met Alexa is mogelijk! “Alexa, turn the light to warm white” en het licht gaat prachtig sfeervol mooi in warme wit-licht over zonder dat u uit de stoel hoeft te komen of maar een schakelaar of een dimmer hoeft aan te raken.

En over dimmen gesproken, ook kan Alexa uw simpele spraakcommando’s opvolgen om het licht te laten dimmen. Gezellig! Vanzelfsprekend is het licht ook met een app op uw mobiel te bedienen. De Q-Malina plafondlamp is 108cm lang, 10cm in doorsnede en komt 17cm vanaf het plafond.