Hanglamp Q-Malina dimbaar (2700K-5000K)

€399,00
3 Op voorraad
Artikelcode 2339-55
De plafonniere Q-Malina is een prachtig mooi armatuur. Een soort octopus. Prima geschikt voor bijna elke, liefdevolle ruimte.

Afmetingen

lengte: 108 cm, breedte: 10 cm, hoogte: 120 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk Paul Neuhaus
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 4800Lm
Wattage 2 x 21W
Kleurtemperatuur licht 2700 - 5000K
Dimbaar Dimbaar met afstandsbediening en app
Materiaal Metaal, kunststof
Kleur Staal
Afmeting lengte: 108 cm, breedte: 10 cm, hoogte: 120 cm
De hanglamp Q-Malina is een plaatje boven uw tafel. In al haar kunstzinnigheid biedt ze vele opties van de moderne lichttechnologie die deze Q-Malina in zich heeft. Deze prachtige hanglamp kan alle kleuren wit laten zien. Zo heb je dus wit-licht in diverse soorten: warm wit, koud wit, gedimd of vol.

De lamp wordt met tweemaal een 21W Led-lichtbron geleverd en geeft zo’n tweemaal keer 2400 lumen. De bediening kan via de meegeleverde afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u de lamp bedienen maar ook meerdere lampen kunt u op 1 afstandsbediening zetten. De bediening kan echter ook over diverse Smart Home systemen via uw smartphone of tablet geregeld worden (b.v. de Philips Hue App). En zelfs spraakaansturing met Alexa is mogelijk! “Alexa, turn the light to warm white” en het licht gaat prachtig sfeervol mooi in warme wit-licht over zonder dat u uit de stoel hoeft te komen of maar een schakelaar of een dimmer hoeft aan te raken.

En over dimmen gesproken, ook kan Alexa uw simpele spraakcommando’s opvolgen om het licht te laten dimmen. Gezellig! Vanzelfsprekend is het licht ook met een app op uw mobiel te bedienen. De Q-Malina hanglamp is 108cm lang, circa 10cm breed en komt vanaf het plafond 120cm naar beneden. Of minder. Immers de lamp is makkelijk in hoogte te stellen.