Philips Hue tafellamp Flourish wit

€139,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 929003053401
Deze tafellamp Flourish komt uit de White and Color Ambiance serie van Philips Hue. De tafellamp is gemaakt van handgeblazen glas. De lamp geeft sfeervol en gelijkmatig licht door het melkglas.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 806 Lm
Wattage 9,5 W
Kleurtemperatuur licht 2000-6500 K
Dimbaar Dimbaar met app
Materiaal Glas
Kleur Wit
Afmeting
Deze tafellamp Flourish komt uit de White and Color Ambiance serie van Philips Hue. De tafellamp is gemaakt van handgeblazen glas. De lamp geeft sfeervol en gelijkmatig licht door het melkglas. Het glas heeft een geribbeld patroon, wat de lamp net wat minder strak maakt. De lamp heeft een diameter van 26,1 cm en de hoogte is 17,5 cm. De kabel van de lamp is 1,8 m lang. De lamp wordt geleverd inclusief E27-lichtbron.

Met deze lamp kunt u kiezen uit 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten. Zo creëert u voor ieder moment de juiste sfeer. Pas de kleur aan aan uw gemoedstoestand. Een romantisch filmavondje met uw partner? Kies voor een warme roze tint. Gaat u iets doen waarbij concentratie vereist is, zoals studeren? Kies dan voor een koele witte lichtkleur. U kunt zelfs de kleur van het licht synchroniseren met uw muziek en films.

Deze lamp kan bediend worden via Bluetooth of u kunt de lamp verbinden met uw Hue Bridge voor extra mogelijkheden. Met de Philips Hue app kunt u de lamp schakelen, dimmen en de lichtkleur aanpassen. De lamp heeft een wattage van 9,5 W. De lichtopbrengst is maximaal 806 Lumen en de kleurtemperatuur is in te stellen van 2000 tot 6500 Kelvin.