Philips Hue hanglamp Flourish wit

€379,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 929003053601
Deze hanglamp Flourish komt uit de White and Color Ambiance serie van Philips Hue. De hanglamp heeft een bol gemaakt van handgeblazen glas. Door het bolvormige glas en het geribbelde patroon van het glas heeft de lamp iets weg van een Chinese lantaarn.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 2750 Lm
Wattage 39,5 W
Kleurtemperatuur licht 2000-6500 K
Dimbaar Dimbaar met app
Materiaal Glas
Kleur Wit
Afmeting
Deze hanglamp Flourish komt uit de White and Color Ambiance serie van Philips Hue. De hanglamp heeft een bol gemaakt van handgeblazen glas. De bol heeft een opening aan de onderkant. De lamp geeft sfeervol en gelijkmatig licht door het melkglas. Door het bolvormige glas en het geribbelde patroon van het glas heeft de lamp iets weg van een Chinese lantaarn. Met de hanglamp Flourish haal je dus een moderne lampion in huis. Zo combineer je de sfeer van een Oosterse lantaarn met de moderne technologie van een smart lamp: the best of both worlds dus!
De lamp heeft een geïntegreerde LED-lichtbron. De glazen bol heeft een diameter van 40 cm en een hoogte van 26,6 cm. De maximale hoogte van de lamp is 180 cm en de lamp is in hoogte te verstellen. 

Met deze lamp kunt u kiezen uit 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten. Zo creëert u voor ieder moment de juiste sfeer. Pas de kleur aan aan uw gemoedstoestand. Een romantisch filmavondje met uw partner? Kies voor een warme roze tint. Gaat u iets doen waarbij concentratie vereist is, zoals studeren? Kies dan voor een koele witte lichtkleur. U kunt zelfs de kleur van het licht synchroniseren met uw muziek en films.

Deze lamp kan bediend worden via Bluetooth of u kunt de lamp verbinden met uw Hue Bridge voor extra mogelijkheden. Met de Philips Hue app kunt u de lamp schakelen, dimmen en de lichtkleur aanpassen. De lamp heeft een wattage van 39,5 W. De lichtopbrengst is maximaal 2750 Lumen en de kleurtemperatuur is in te stellen van 2000 tot 6500 Kelvin.