Philips Hue Secure Flood Light met beveiligingscamera Zwart

€349,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 929003608801
Gebruik Philips Hue Security om uw huis in de gaten te houden. Met de slimme combinatie van de Philips Hue Secure zwarte verstraler met beveiligingscamera van licht en alarm heeft u altijd een gerust gevoel.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Gebruik Philips Hue Security om uw huis in de gaten te houden, zodat u met een veilig gevoel het huis kan verlaten. Deze Philips Hue Secure zwarte verstraler met beveiligingscamera integreert naadloos in het Philips Hue systeem en werkt perfect samen met de Hue lampen, sensoren en overige accessoires. Met deze slimme combinatie van licht en alarm heeft u altijd een gerust gevoel. Dit is niet zomaar smart home security. Dit is Bright Home Security.

Dankzij de heldere livestream- en opnamemogelijkheden en automatische nachtvisie van de Philips Hue Secure beveiligingscamera weet u altijd wat er binnen-, en buitenhuis gebeurt. De Hue camera legt elke beweging automatisch vast en met een abonnement kunt u de opnames ook terugkijken. Uw privacy heeft de prioriteit: alles wat de Secure beveiligingscamera hoort en ziet wordt versleuteld en kan alleen door uzelf of bevoegde gebruikers bekeken worden.

Elke keer wanneer een camera een beweging ziet, krijg u een melding op uw telefoon. U kunt live zien wat er gebeurt of de beelden later terugkijken. Waar u ook bent, met één tik in de app kunt u reageren zoals u wilt. Onverwachts bezoek? Gebruik de terugspreekfunctie om de bezoeker aan te spreken. Of laat met één tik in de app de verlichting knipperen en het alarm van de Secure beveiligingscamera afgaan.

Het installeren van de verstraler met beveiligingscamera is eenvoudig: bevestig de montageplaat van de verstraler tegen de muur, sluit de netsnoeren aan, monteer de lamp op de plaat en plaats de camera op de magnetische houder.