Philips Hue Secure Camera Wit | E27 White & Color starterkit

€399,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 929003562707
Met de Philips Hue Secure starterkit heeft u precies wat u nodig hebt om een slim Philips Hue verlichting en beveiliging systeem te starten. De starterkit bevat een beveiligingscamera, twee contactsensoren, twee lampen met E27-fitting en een Hue Bridge.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Fitting E27
Dimbaar Ja
Wattage 13,5W
Kleurtemperatuur licht 2000-6500K
Aantal lumen 1600Lm
Met de Philips Hue Secure starterkit heeft u precies wat u nodig hebt om een slim Philips Hue verlichting en beveiliging systeem te starten. Deze starterkit bevat een witte Secure beveiligingscamera, twee witte contactsensoren, twee White and Color Ambiance lampen met E27-fitting en een Hue Bridge. De starterkit integreert naadloos in het Philips Hue systeem en werkt perfect samen met de Hue lampen en accessoires. Met deze slimme combinatie van licht en alarm heeft u altijd een gerust gevoel. Waar u ook bent. Dit is niet zomaar smart home security. Dit is Bright Home Security.

De Philips Hue Bridge vormt het hart en brein van het slimme verlichtingssysteem. Verbind het met uw router om de kracht achter alle functies van Philips Hue te ervaren. De lampen hebben een sterkte van 1100 lumen, wat vergelijkbaar is met een gewone gloeilamp van 75W.

Dankzij de heldere livestream- en opnamemogelijkheden en automatische nachtvisie van de Philips Hue Secure beveiligingscamera weet u altijd wat er binnen-, en buitenhuis gebeurt. De camera legt elke beweging automatisch vast en met een abonnement kunt u de de opnames ook terugkijken. Uw privacy is de prioriteit: alles wat de Secure beveiligingscamera hoort en ziet wordt versleuteld en kan alleen door uzelf of bevoegde gebruikers bekeken worden.

U ontvangt een melding wanneer de beweging- en contactsensoren actief zijn en iemand een raam, deur, kast of kluis opent of beweging detecteert. Alle sensoren werken op batterijen en zijn dus eenvoudig overal in huis te plaatsen. U hoeft geen zorgen te maken over kabels of stopcontacten als u de sensoren plaatst.

Met de Hue app beheert u elk onderdeel van de slimme beveiligingssysteem. Waar u ook bent. Met één tik in de app schakel u het systeem in en uit of checkt u of de ramen en deuren wel dicht zijn. Onverwachts bezoek? U kunt reageren zoals op verschillende manieren, waar u ook bent. Zet bijvoorbeeld de verlichting aan, bel een bekende of waarschuw de politie.