Philips Hue hanglamp Amaze zwart

€249,99
Levertijd: 2 - 8 werkdagen verzonden
Artikelcode 929003054901
Deze hanglamp Amaze komt uit de White Ambiance serie van Philips Hue. Het is een moderne hanglamp met een ronde vorm. De lamp heeft een open ontwerp en doordat de LED-lichtbron geïntegreerd is in de kap, valt deze niet op.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 8 werkdagen verzonden
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 2900 Lm
Wattage 25 W
Kleurtemperatuur licht 2200-6500 K
Dimbaar Dimbaar met afstandsbediening en app
Materiaal Metaal en kunststof
Kleur Zwart
Afmeting
Deze hanglamp Amaze komt uit de White Ambiance serie van Philips Hue. Het is een moderne hanglamp met een ronde vorm. De lamp heeft een open ontwerp en doordat de LED-lichtbron geïntegreerd is in de kap, valt deze niet op. De kap heeft een diameter van 43,4 cm en de lamp heeft een maximale hoogte van 150 cm. De lamp is in hoogte te verstellen. De hanglamp is gemaakt van metaal in combinatie met kunststof en is afgewerkt in een zwarte kleur. De lamp wordt geleverd inclusief Hue Dimmer Switch, waarmee u de lamp op afstand kunt schakelen, dimmen en een lichtscène kunt kiezen.

Deze lamp is in te stellen van warm wit licht tot koel daglicht. Zo creëert u voor ieder moment de juiste sfeer. Als u een gezellige sfeer wilt creëren, kiest u voor warm wit licht. Als u iets gaat doen waarbij concentratie vereist is, kiest u voor een koele witte lichtkleur. Tevens heeft deze lamp vier voorgeprogrammeerde lichtscènes voor lezen, ontspannen, concentreren en energie opdoen.

Ook kunt u met deze lamp op een natuurlijke manier gaan slapen en ontwaken. U kunt de lichtsterkte en lichtkleur namelijk synchroniseren met uw slaap-waakritme. 's Ochtends bij het ontwaken wordt de lamp dan langzaam feller, waardoor u op een geleidelijke manier wakker wordt. Hierdoor zult u minder moeite hebben met opstaan en zult u zich meer uitgerust voelen. 's Avonds geldt hetzelfde principe, maar dan andersom: de lamp wordt dan langzaam gedimd tot u naar bed gaat, zodat uw lichaam zich kan voorbereiden op het naar bed gaan.

Deze lamp kan bediend worden via de meegeleverde afstandsbediening, Bluetooth of u kunt de lamp verbinden met uw Hue Bridge voor extra mogelijkheden. Met de Philips Hue app kunt u de lamp schakelen, dimmen en de lichtkleur aanpassen. Ook is het mogelijk om de lamp te bedienen met uw stem als u de lamp aansluit op een slimme spraakassistent. De lamp heeft een wattage van 25 W. De lichtopbrengst is 2900 Lumen en de lichttemperatuur is in te stellen van 2200 Kelvin tot 6500 Kelvin.