Lampen van ZTaHL handgemaakte kwaliteit

ZTaHL by Dijkos, een bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend in de metaalbewerking. Robuuste en stijlvolle armaturen van staal en handgemaakt.

Over ZTaHL

Al ruim 20 jaar staat ZTAHL bekend als producent van unieke handgemaakte stalen design verlichting. Hun lampencollecties worden in eigen huis bedacht en ontworpen, en elk stuk wordt zorgvuldig met de hand geproduceerd uit staal. Het bedrijf legt de nadruk op vakmanschap. De signatuur van ZTAHL is het gebruik van staal, wat resulteert in karakteristieke lampen die zowel functioneel als artistiek zijn.

Sociale Impact

ZTAHL gaat verder dan alleen designlampen. Het bedrijf erkent dat niet iedereen dezelfde kansen heeft in de arbeidsmarkt. Daarom spelen ze een belangrijke rol in het leven van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door sociale werkplekken aan te bieden. Ze detacheren vakkrachten en besteden diverse productieprocessen uit, wat kansen creëert voor mensen die dat nodig hebben. Samenwerking en gelijke kansen zijn kernwaarden voor ZTAHL.

Kenmerken van ZTAHL Verlichting

1. Eigenzinnig Design: De lampencollecties van ZTAHL zijn gekenmerkt door hun unieke en gedurfde ontwerpen.

2. Ambachtelijk Vakmanschap: Elk lamp wordt met de hand gemaakt, waarbij aandacht wordt besteed aan elk detail.

3. Onverzettelijke Kwaliteit: ZTAHL staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat resulteert in verlichting van hoogwaardige kwaliteit.

ZTAHL is al ruim 20 jaar de producent van handgemaakte stalen design verlichting.