Hanglamp Socket Middel

€99,00
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode TP_SO02_NPS
De compacte Socket hanglamp van Think Paper is klein van maat maar heeft zeker een sterk karakter waarmee de ruimte prachtig wordt belicht.

Afmetingen

Kap: Ø 9 cm, hoogte: 13 cm. Plafondplaat: Ø 10 cm, lengte snoer: max. 150 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Merk Think Paper
Inclusief lichtbron Nee
Fitting E27
Dimbaar Afhankelijk van lichtbron
Materiaal Speciaal hoogwaardig karton
Kleur Bruin
Afmeting Kap: Ø 9 cm, hoogte: 13 cm. Plafondplaat: Ø 10 cm, lengte snoer: max. 150 cm
De compacte Socket hanglamp van Think Paper is klein van maat maar heeft zeker een sterk karakter waarmee de ruimte prachtig wordt belicht.

Het patroon is zorgvuldig door Think Paper samengesteld en is in elk specifiek model weer identiek. De spiraalvormige golven creëren een contrasterend effect dat zorgt voor een open en gesloten structuur en varieert tussen licht en donker. De Socket lampen zijn gemaakt van een stevige papiersoort die wordt gebruikt als toplaag. De lamp is zo ontworpen om ieder interieur te complementeren met hun warm, sfeervolle en elegante uitstraling. De Socket hanglamp wordt milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en vakkundig samengesteld. Door de combinatie van de modernste technieken en het verfijndste handwerk is het mogelijk om een bijzonder patroon te creëren welk een uniek effect geeft aan elke ruimte, omgeving en gelegenheid.

De hanglamp Socket heeft een zwart metalen plafondplaat van Ø 10 cm met een zwarte textielkabel van maximaal 150 cm lang. De Socket kap heeft een diameter van 9 cm en een hoogte van 13 cm. De hanglamp wordt geleverd exclusief lichtbron en heeft ruimte voor een E27-fitting van maximaal 40 Watt. Afhankelijk van de gekozen lichtbron is de hanglamp ook dimbaar met een externe dimmer (exclusief). De Socket lamp is ook verkrijgbaar in uitvoeringen met een hoogte van 11 cm of 16 cm.