Hanglamp Socket 3-lichts Recht Wit

€465,00
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode VDH-007
De speciaal voor Van den Heuvel Verlichting samengestelde 3-lichts Socket hanglamp van Think Paper heeft een uniek ontwerp met een eigenzinnige aard. De hanglamp heeft een ongekend elegant charisma en heeft vanuit iedere hoek bekeken een andere uitstralin

Afmetingen

Kap: Ø 9 cm, hoogte: 11 cm. Plafondplaat: 130x8 cm, lengte snoer: max. 150 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Merk Think Paper
Inclusief lichtbron Nee
Fitting E27
Dimbaar Afhankelijk van lichtbron
Materiaal Speciaal hoogwaardig karton
Kleur Bruin
Afmeting Kap: Ø 9 cm, hoogte: 11 cm. Plafondplaat: 130x8 cm, lengte snoer: max. 150 cm
De speciaal voor Van den Heuvel Verlichting samengestelde 3-lichts Socket hanglamp van Think Paper heeft een uniek ontwerp met een eigenzinnige aard. De hanglamp heeft een ongekend elegant charisma en hebben vanuit iedere hoek bekeken een andere adembenemende uitstraling.

De smalle pendelkappen zijn uniek. De combinatie van bekwaam handwerk en kwaliteit zorgen voor elegantie en verfijning, wat terug te vinden in elk ontwerp. Het patroon is zorgvuldig door Think Paper samengesteld en is in elk specifiek model weer identiek. De spiraalvormige golven creëren een contrasterend effect dat zorgt voor een open en gesloten structuur en varieert tussen licht en donker. De Socket lampen zijn gemaakt van een stevige papiersoort die wordt gebruikt als toplaag. De lamp is zo ontworpen om ieder interieur te complementeren met hun warm, sfeervolle en elegante uitstraling. De Socket hanglamp wordt milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en vakkundig samengesteld. Door de combinatie van de modernste technieken en het verfijndste handwerk is het mogelijk om een bijzonder patroon te creëren welk een uniek effect geeft aan elke ruimte, omgeving en gelegenheid.

De hanglamp Socket 3-lichts heeft een witte rechte metalen plafondplaat van 130x8 cm met 3 zwarte textielkabels met een maximaal lengte van 150 cm. De Socket pendels hebben elk een diameter van 9 cm en een hoogte van 11 cm. De hanglamp wordt geleverd exclusief lichtbronnen en heeft ruimte voor 3x E27-fitting van maximaal 40 Watt. Afhankelijk van de gekozen lichtbronnen is de hanglamp ook dimbaar met een externe dimmer (exclusief).