Hanglamp Linda Zwart 192 cm

€1.789,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 51.514.07
Een nieuwe toevoeging aan de Linda serie. De tijdloze Linda hanglamp van Knapstein is met veel liefde voor ambachtelijk detail samengesteld. De strakke vormgeving heeft een chique uitstraling en zal een aanwinst zijn voor verschillende interieurconcepten.

Afmetingen

lengte: 192 cm, hoogte: 73-180 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 10870Lm
Wattage 92W
Kleurtemperatuur licht 2200-3000K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde dimmer
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Afmeting lengte: 192 cm, hoogte: 73-180 cm
Een nieuwe toevoeging aan de Linda serie. De tijdloze Linda hanglamp van Knapstein is met veel liefde voor ambachtelijk detail samengesteld. De strakke vormgeving heeft een chique uitstraling en zal een aanwinst zijn voor verschillende interieurconcepten. Het simpele balkvormige design van deze zwartkleurige hanglamp heeft haar eigen charme maar vooral de mogelijkheden met de modernste technologie maakt deze lamp zo bijzonder.

Het licht vanuit de boven-, en onderkant van de pendelarmatuur is met behulp van twee memory sensors afzonderlijk van elkaar regelbaar in kleurtemperatuur en te dimmen in lichtsterkte. Dankzij de geïntegreerde geheugenfunctie worden de laatste instellingen ook bij uitschakeling van de lamp behouden. Een eenvoudig handgebaar volstaat om de lamp te bedienen: als de lamp uit staat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de sensor en door een aantal centimeter boven de sensor een veegbeweging te maken, is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen.

De hanglamp heeft twee geïntegreerde energiezuinige LED lichtbronnen met een totaal wattage vermogen van 92 Watt en straalt een aangename warmwitlicht (2200K) tot aan helder witlicht (3000K) uit met een lichtopbrengst van liefst 10870 Lm aan het plafond en in de ruimte. De hanglamp heeft een lengte van 192 cm en een verstelbare hoogte van 73 cm tot een maximale hoogte van 180 cm. De plafondbevestiging is 5,5 cm hoog en 60 cm lang. De plafondmontage ziet er schoon en strak uit met behulp van de magnetische bevestiging en zorgt voor geen zichtbare schroeven in de plafondplaat. Het balkframe van de lamp is 1,6 cm dik bij 3,4 cm hoog.