Highlight verlichting, functioneel design verlichting

Highlight Verlichting, een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in Europa. Ze staan bekend om maatwerk, goede prijs-kwaliteitverhouding en technische expertise

Rijke Ervaring

HighLight Verlichting te Weesp is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1996. Het bedrijf ontwerpt betaalbare verlichting die opvalt door een modern en tijdloos design. De onderneming is een van de toonaangevende onderneming van verlichtingsarmaturen en lichtbronnen voor de Europese verlichtingsbranche. 

HighLight biedt een prachtige reeks plafond lampen en design lampen, waaronder de verbluffende Cambio glaslamp met een elegante en subtiele ophanging. Daarnaast hebben we diverse wandlampen die aansluiten bij verschillende trends, waardoor er voor ieder interieur een passende keuze beschikbaar is. Ook heeft HighLight een zeer breed assortiment is spots en badkamer verlichting.

Waarom HighLight?

Goede Prijs-Kwaliteit Verhouding: Ze streven er altijd naar om betaalbare verlichtingsarmaturen en lichtbronnen van hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Nieuwe Collecties: Highlight lanceert twee keer per jaar een nieuwe collectie decoratieve verlichtingsarmaturen. Hier vindt u gegarandeerd de perfecte decoratieve lamp voor uw verlichtingsbehoeften.

Onderscheidend Ontwerp: Highlight staat bekend om het ontwerpen van armaturen met een uniek kenmerk, geïnspireerd door de nieuwste trends en stijlen op het gebied van verlichting.

Kies HighLight Verlichting voor verlichting die niet alleen uw ruimte verfraait, maar ook uw leven verlicht. Ontdek onze brede collectie van Highlight artikelen!