Connect.Z RGB - GU10 - 4,9 Watt - Opaal

€17,95
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Artikelcode 12251
Creëer met EGLO connect.z RGB lichtbronnen naast de verschillende wittinten ook meer dan 16 miljoen lichtkleuren. Geniet van sfeervolle momenten en veel mogelijkheden met deze lichtbron.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Fitting GU10
Dimbaar Ja
Wattage 4,9 W
Kleurtemperatuur licht 2700 - 6500 K
Aantal lumen 345 Lm
Ontdek de Connect.Z RGB lichtbron van Eglo. Met helder en energiezuinig licht, een eenvoudige installatie en slimme Connect Z-functionaliteiten is dit de perfecte lichtbron. Pas de verlichting gemakkelijk aan via de smartphone of afstandsbediening (afzonderlijk verkrijgbaar), stel timers in en dim het licht tot de gewenste sfeer. Creëer met EGLO connect.z RGB lichtbronnen naast de verschillende wittinten ook meer dan 16 miljoen lichtkleuren. Geniet van sfeervolle momenten en veel mogelijkheden met deze lichtbron.

De EGLO connect.z RGB lichtbronnen kunnen nog veel meer: u kunt uw verlichtingssysteem uitbreiden tot maar liefst 50 EGLO connect.z lampen en deze in zones of groepen verdelen. Hiermee kunt u gemakkelijk lichtinstellingen toewijzen en deze als groep bedienen. Selecteer één van de vooraf ingestelde lichtscène of creëer een eigen favoriete scène. Ook de beveiliging van dit slimme systeem wordt niet verwaarloosd, aangezien de lichtbronnen gekoppeld zijn aan uw eigen netwerk en daardoor beschermd zijn tegen externe toegang.

Deze GU-10 lichtbron heeft een wattage van 4,9 Watt. De lichtopbrengst is 345 Lumen en de kleurentemperatuur is in te stellen van 2700 tot 6500 Kelvin. De lamp heeft een lengte van 5,9 cm en een diameter van 5 cm.

Lees hier meer over de mogelijkheden van EGLO connect.z producten.