Connect Z RGB - E14 Kogel P45 - 4,9 Watt - Opaal

€17,95
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Artikelcode 12252
Creëer met EGLO connect.z RGB lichtbronnen naast de verschillende wittinten ook meer dan 16 miljoen lichtkleuren. Geniet van sfeervolle momenten en veel mogelijkheden met deze lichtbron.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Fitting E14
Dimbaar Ja
Wattage 4,9 W
Kleurtemperatuur licht 2200-6500 K
Aantal lumen 360 Lm
Ontdek de Connect.Z RGB lichtbron van Eglo. Met helder en energiezuinig licht, een eenvoudige installatie en slimme Connect Z-functionaliteit is dit de perfecte lichtbron. Pas de verlichting gemakkelijk aan via je smartphone of afstandsbediening (afzonderlijk verkrijgbaar), stel timers in en dim het licht tot de gewenste sfeer. Creëer met EGLO connect.z RGB lichtbronnen naast de verschillende wittinten ook meer dan 16 miljoen lichtkleuren. Geniet van sfeervolle momenten en veel mogelijkheden met deze lichtbron.

De EGLO connect.z RGB lichtbronnen kunnen nog veel meer: u kunt uw verlichtingssysteem uitbreiden tot maar liefst 50 EGLO connect.z lampen en deze in zones of groepen verdelen. Hiermee kunt u gemakkelijk lichtinstellingen toewijzen en deze als groep bedienen. Selecteer één van de vooraf ingestelde lichtscène of creëer een eigen favoriete scène. Ook de beveiliging van dit slimme systeem wordt niet verwaarloosd, aangezien de lichtbronnen gekoppeld zijn aan uw eigen netwerk en daardoor beschermd zijn tegen externe toegang.

Deze E-14 lichtbron heeft een wattage van 4,9 Watt. De lichtopbrengst is 470 Lumen en de kleurentemperatuur is in te stellen van 2700 tot 6500 Kelvin. De lamp heeft een lengte van 92 mm en een diameter van 45 mm.

Lees hier meer over de mogelijkheden van EGLO connect.z producten.