Wandlamp De Vecht bewegingssensor Zwart

€155,00
Artikelcode 7206D4
De populaire buitenwandlamp De Vecht met bewegingssensor van KS Verlichting heeft een strakke uitvoering en is geschikt voor alle woonstijlen. Het licht verspreid zich prachtig door de grote heldere beglazing.

Afmetingen

hoogte: 41 cm, breedte: 22 cm, diepte: 27 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk KS Verlichting
Inclusief lichtbron Nee
Fitting E27
Dimbaar Dimbaar afhankelijk van lichtbron
Materiaal RVS
Kleur Zwart
Afmeting hoogte: 41 cm, breedte: 22 cm, diepte: 27 cm
De populaire buitenwandlamp De Vecht met bewegingssensor van KS Verlichting heeft een strakke uitvoering en is geschikt voor alle woonstijlen, met een eigentijdse vormgeving past deze stijlvolle buitenlamp mooi bij klassieke deuren of bij een tuin in landelijke stijl. Het licht verspreid zich prachtig door de grote heldere beglazing.

De Vecht buitenwandlamp met bewegingssensor is uitgevoerd in RVS en afgewerkt in een gepantserde laklaag in de kleur zwart, met een hoogte van 41 cm, breedte van 22 cm en diepte van 27 cm. De buitenwandlamp heeft een E27 fitting met een maximale wattagevermogen van 60 Watt, de lamp wordt geleverd exclusief lichtbron. De bewegingssensor van de buitenwandlamp dient minimaal 1,5 meter tot 2 meter hoog vanaf de grond geplaatst te worden en heeft een werkzame hoek van 100 graden. De sensor werkt vanaf een afstand van ca. 8 meter. Deze buitenlamp heeft een IP-waarde van IP23 en daarmee biedt de lamp bescherming tegen vaste stof en verstuivend water.

De buitenwandlamp De Vecht is ook verkrijgbaar in een uitvoering zonder sensor of combineer de buitenwandlamp met de sokkellamp uit dezelfde serie.