Wandlamp Cicara Groot incl. Cimote

€498,00
Levertijd: Leverbaar vanaf week 12
Artikelcode C245190207
Deze grote variant van de CINQUE Wandlamp Cicara is een mooie lamp voor aan de wand. De lamp is uitgevoerd met een geluiddempende grijze stof en heeft een witte kunststof afwerking. Dit zorgt voor een prachtig diffuus licht en een gelijkmatige verdeling.

Afmetingen

lengte: 50 cm, breedte: 8 cm, hoogte: 15 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: Leverbaar vanaf week 12
Merk Cinque
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 800Lm
Wattage 2x8W
Kleurtemperatuur licht 2000-4000K
Dimbaar Dimbaar met afstandsbediening en app
Materiaal Stof, kunststof
Kleur Grijs
Afmeting lengte: 50 cm, breedte: 8 cm, hoogte: 15 cm
Deze grote variant van de CINQUE Wandlamp Cicara is een mooie lamp voor aan de wand. De lamp is uitgevoerd met een geluiddempende grijze stof en heeft een witte kunststof afwerking. Dit zorgt voor een prachtig diffuus licht en een gelijkmatige verdeling. Deze wandlamp verlicht zowel de bovenzijde als de onderzijde. De wandlamp beschikt over een dim-to-warm technologie. Hiermee kunt u de lamp traploos dimmen van koel wit licht (4000 Kelvin) naar warm sfeervol licht (2000 Kelvin) instellen. Geheel traploos en zonder te flikkeren. Hiermee creëert u de perfecte sfeer in huis. De lamp wordt geleverd met de Cimote afstandsbediening waar mee u de lamp traploos kunt dimmen, in lichtkleur kunt instellen en het nachtlicht kunt instellen. Daarnaast kan de afstandsbediening op de wand gemonteerd worden en is deze middels USB oplaadbaar. Tevens is de lamp te bedienen met de WiZ app op uw tablet of smartphone en te verbinden met Google home en Alexa voor nog meer gebruiksgemak.

De wandlamp heeft een compact formaat met een afmeting van 50 cm lang, 8 cm breed en 15 cm hoog, waardoor u het perfect kunt toepassen in verschillende ruimtes. Er is ook een kleinere variant van de wandlamp Cicara beschikbaar. De lamp beschikt over twee geïntegreerde LED modules van 8 Watt, instelbaar van 2000 tot 4000 Kelvin en 800 Lumen.