Tafellamp Kosma Zwart

€459,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 61.629.07
De zwartkleurige Kosma tafellamp overtuigt door haar individualiteit en vindt dankzij haar kleine, puristische design een waardige plaats op elke vensterbank of nis zonder opdringerig te zijn.

Afmetingen

diameter: 14 cm, hoogte: 47,5 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 2688Lm
Wattage 18W
Kleurtemperatuur licht 2200-3000K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde dimmer
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Afmeting diameter: 14 cm, hoogte: 47,5 cm
Maak het uzelf gemakkelijk. Met een kopje thee, kaarslicht en de indirecte verlichting van de Kosma tafellamp sluit je de avond met plezier af. En als u liever een uw lievelingsboek wilt lezen, schakelt u gewoon de directe licht aan de zijkant van de KOSMA tafellamp in. De zwartkleurige Kosma tafellamp overtuigt door haar individualiteit en vindt dankzij haar kleine, puristische design een waardige plaats op elke vensterbank of nis zonder opdringerig te zijn.

De tafellamp weergeeft direct en indirect licht vanuit de smalle lichtbalk. Met een simpele beweging voor de sensor kunt u de lamp aan/uitschakelen en traploos dimmen. Het licht kunt u afzonderlijk van elkaar dimmen van een warme lichtkleur van 2200 Kelvin of een witte lichtkleur van 3000 Kelvin.

De Kosma tafellamp heeft een geïntegreerde twee energiezuinige lichtbronnen van 9 Watt met een lichtopbrengst van 2688 Lm. De tafellamp heeft een diameter van 14 cm en een hoogte van 47,5 cm. De lichtbalk is draaibaar en zwenkbaar met een hoogte van 3,4 cm en dikte van 1,6 cm. De Kosma tafellamp is ook verkrijgbaar in de kleuren nikkel mat en brons.