Spot Biscuit Zwart Goud

€29,00
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Artikelcode 613000180
De TRIO opbouwspot Biscuit is uitgebreid met een nieuw kleurtje! Een trendy lamp die je aan het plafond kunt bevestigen. De zwart gouden Biscuit spot heeft een draaibaar ontwerp, hierdoor kun je de verlichting precies laten schijnen waar je het nodig hebt

Afmetingen

Lengte: 9,6 cm / Breedte: 9 cm / Hoogte: 12,5 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Merk Trio
Inclusief lichtbron Nee
Fitting GU10
Dimbaar Dimbaar afhankelijk van lichtbron
Materiaal Metaal
Kleur Zwart + Goud
Afmeting Lengte: 9,6 cm / Breedte: 9 cm / Hoogte: 12,5 cm
De TRIO opbouwspot Biscuit is uitgebreid met een nieuw kleurtje! Een trendy lamp die je aan het plafond kunt bevestigen. De zwart gouden Biscuit spot heeft een draaibaar ontwerp, hierdoor kun je de verlichting precies laten schijnen waar je het nodig hebt.

Het rechthoekige armatuur is gemaakt van metaal in een elegante combinatie van zwart en goud. Het heeft een compact formaat, met een lengte van 9,6 cm, een breedte van 9 cm en een hoogte van 12,5 cm. De Biscuit spot heeft een GU10-fitting voor maximaal 35 wattage en wordt exclusief licht geleverd. Deze spot heeft een IP20-waarde, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik binnenshuis en beschermd is tegen vaste voorwerpen met een diameter groter dan 12,5 mm. Dit zorgt ervoor dat je de lamp veilig kunt gebruiken in verschillende kamers, zoals de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. De Biscuit spot is naast de zwart gouden uitvoering ook verkrijg in de kleuren wit met zwarte details, geheel in het zwart en geheel wit.